Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Karadağ'a Gitti

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, yarın düzenlenecek Türkiye-Karadağ Karma Ekonomik Komisyonu 3. Dönem Toplantısına katılacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Karadağ'a geldi- Yıldız, yarın düzenlenecek Türkiye- Karadağ Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 3. Dönem Toplantısına katılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yarın düzenlenecek Türkiye- Karadağ Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 3. Dönem Toplantısına katılmak üzere Karadağ'a geldi. Podgoritsa Havalimanı'nda Türkiye'nin Podgoritsa Büyükelçisi Mehmet Niyazi Tanılır ve öteki ilgililer tarafından karşılanan Yıldız, daha sonra kalacağı otele geçti.Yıldız, Karadağ'daki temasları kapsamında bu akşam Başbakan Yardımcısı Vuyitsa Lazoviç'in organize edeceği yemeğe katılacak, ardından ülkede yatırımları bulunan Türk iş adamları ile bir araya gelecek.Temaslarının ikinci gününde Türkiye- Karadağ Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 3. Dönem Toplantısına katılacak olan Yıldız, ayrıca Cumhurbaşkanı Filip Vuyanoviç, Meclis Başkanı Ranko Krivkopiç ve Başbakan Milo Cukanoviç tarafından kabul edilecek.KEK toplantısının ardından Karadağ Başbakan Yardımcısı Vuyitsa Lazoviç ile bir araya gelecek olan Yıldız, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Karadağ Hükümeti Arasında Sağlık ve Tıp Bilimleri Alanlarında İşbirliğine Dair Anlaşma" ve "KEK III. Dönem Toplantısı Protokolü"nün imza törenine katılacak.Bu arada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız'ın bugün gerçekleştirmesi planlanan Ekonomi Bakanı Vladimir Kavariç ve Başbakan Yardımcısı Rafet Husoviç görüşmelerinin de yarın yapılacağı bildirildi. Podgoritsa Havalimanı'nda Türkiye'nin Podgoritsa Büyükelçisi Mehmet Niyazi Tanılır ve öteki ilgililer tarafından karşılanan Yıldız, daha sonra kalacağı otele geçti.Yıldız, Karadağ'daki temasları kapsamında bu akşam Başbakan Yardımcısı Vuyitsa Lazoviç'in organize edeceği yemeğe katılacak, ardından ülkede yatırımları bulunan Türk iş adamları ile bir araya gelecek.Temaslarının ikinci gününde Türkiye-Karadağ Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 3. Dönem Toplantısına katılacak olan Yıldız, ayrıca Cumhurbaşkanı Filip Vuyanoviç, Meclis Başkanı Ranko Krivkopiç ve Başbakan Milo Cukanoviç tarafından kabul edilecek.KEK toplantısının ardından Karadağ Başbakan Yardımcısı Vuyitsa Lazoviç ile bir araya gelecek olan Yıldız, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Karadağ Hükümeti Arasında Sağlık ve Tıp Bilimleri Alanlarında İşbirliğine Dair Anlaşma" ve "KEK III. Dönem Toplantısı Protokolü"nün imza törenine katılacak.Bu arada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız'ın bugün gerçekleştirmesi planlanan Ekonomi Bakanı Vladimir Kavariç ve Başbakan Yardımcısı Rafet Husoviç görüşmelerinin de yarın yapılacağı bildirildi. -Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız

Kaynak: AA / Güncel

Taner Yıldız Karadağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title