Haberler

En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'ne Layık Görülen Kübra Süzgün, Sahnede Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

45. Altın Kelebek Ödülleri töreninde 'En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nü hak eden Kadın dizisi oyuncusu Kübra Süzgün, sahnede gözyaşlarına boğuldu.

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, dün akşam Zorlu Center'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gecede 'En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nü hak eden Kadın dizisinin genç oyuncusu Kübra Süzgün, ödül aldığı anlarda gözyaşlarına boğuldu.

AĞLAMAKTAN KONUŞAMADI

Gecede En iyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nün sahibi 'Kadın' dizisinden Kübra Süzgün ile Ali Sami Sefil, 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinden Demir Birinci oldu. Ödülünü, dizide annesini canlandıran Özge Özpirinçci'nin elinden alan Kübra Süzgün ağlamaktan konuşamadı.

En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'ne Layık Görülen Kübra Süzgün, Sahnede Gözyaşlarına Boğuldu

ÖZGE ÖZPİRİNÇÇİ SAKİNLEŞTİRDİ

Genç oyuncuyu sakinleştirmek ise dizide annesini oynayan Özge Özpirinççi'ye kaldı.

En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'ne Layık Görülen Kübra Süzgün, Sahnede Gözyaşlarına Boğuldu

HIÇKIRIKLAR İÇİNDE TEŞEKKÜR ETTİ

Sahnede bir süre kaldıktan sonra eline mikrofonu alan Kübra Süzgün, hıçkırıklar içinde rol aldığı dizinin yapımcısına ve yönetmenlerine teşekkür etti.

En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'ne Layık Görülen Kübra Süzgün, Sahnede Gözyaşlarına BoğulduKübra Süzgün, Özge Özpirinççi ve Ali Semi Sefil / Kadın

En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'ne Layık Görülen Kübra Süzgün, Sahnede Gözyaşlarına BoğulduDemir Birinci / Sen Anlat Karadeniz

En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'ne Layık Görülen Kübra Süzgün, Sahnede Gözyaşlarına Boğuldu

En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'ne Layık Görülen Kübra Süzgün, Sahnede Gözyaşlarına Boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özge Özpirinçci Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

Ceren:

Ben olaya cok farkli acidan bakiyorum. bu cocuklara cocuklarini yasatmiyorlar. Dizi setlerinde sahnelerde cürüyen bir ömür. . Cpcuk ruhunun idrak edemeyecegi bir ödül töreni. . Ben cocugumu asla bu islerde kullanmazdim. . Güzel bir cocukluk yasatir, dini islami ögretirdim. . Böyle bos bos büyüyorlar, 15 yasina basincada Defne Samyelinin kizlari ve nice yeni yetme sanatcilar gibi orasini burasini acip, aciklik saciklik yarisina girmeye baslarlar. . . . . Onlarin ödülleri onlarin olsun varsinda. .

44
8
yanıtYanıtla
T:

Kızım dizisindeki kız dururken bu nasıl aldı o ödülü?

23
26
yanıtYanıtla
z:

bencede haksızlık

yanıt1
yanıt4
majestro8:

kızım dizisinde ki kız mı?? o kız oyuncu mu sen bu kızı bi izle

yanıt6
yanıt3
Nesli:

Kusura bakma da o kız çok yapmacık ve itici millet sıkıldı artık ödül doğru kişide

yanıt3
yanıt1
samo:

Daha Önce Almıştı Zaten O Kızım Dizisi Yeni Çıktı Kadın Dizisi Ona Göre Eski

yanıt0
yanıt0
eeeeeeeeeeee:

çocukların üzerinden elinizi çekin artık çocukluklarını yaşasınlar çocukmu kadınmı belli değil şu hale bak ya

26
8
yanıtYanıtla
xxxx:

Kendi kendilerine alıp alıp veriyorlar. Sanki diğer kanallarda hiç bundan daha iyi oynayan çocuk yok!!!

15
16
yanıtYanıtla
İsmail karaköy:

Gerçekten de hak etiler, Allah yollarını bahtlarını acık etsin

22
4
yanıtYanıtla
Lolololol:

T: ve XX: neden insanların başarılarını çekemiyorsunuz. Ne acayip bir toplum olduk eleştirelim de. Büyükleri yargılıyosunuz her neysede çocuklardan ne istiyorsunuz çocuk bunlar. ÇOK sevilen ve tutulan hatta Japonya da ödül verilen bir dizi. Merak ediyorum acaba siz hangi başarılara imza attınız. Ulaşamadığınız ciğerlere mundar demeyin.

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title