Haberler

Emniyet Operasyonundan Sonra Açığa Alınma Depremi Yaşandı

Güncelleme:

İstanbul merkezli emniyet operasyonlarında gözaltına alınan polislerden 79'u açığa alındı.

22 Temmuz operasyonu kapsamında gözaltına alınan polislerden 79'u açığa alındı. Daha önce rütbelilerin arasında bulunduğu 35 polis haklarındaki idari soruşturmalar kapsamında açığa alınırken, Ali Fuat Yılmazer bir süre önce emekliye ayrılmıştı.

35 POLİS DAHA ÖNCE AÇIĞA ALINMIŞTI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına alınan Terörle Mücadele Şube Müdürlerinden Yurt Atayün, Ömer Köse ve İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan ile birlikte 35 polis daha önce haklarında açılan idari soruşturmalar kapsamında açığa alınmıştı.

KİLİT İSİM ALİ FUAT YILMAZER EMEKLİYE AYRILMIŞTI

Eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer bir süre önce emekliye ayrılmıştı. Her iki operasyon kapsamında 116 polis gözaltına alınmış, 31'i tutuklanmıştı. Müfettişlerin hazırladığı raporlar doğrultusunda açığa alınan polislerle ilgili ihraç sürecinin devam ettiği, bu konu ile ilgili kararların disiplin kurulu toplantılarının ardından netleşeceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ali Fuat Yılmazer Erol Demirhan Ömer Köse Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (47)

veli:

yahudiler , türk okulları adı altında tüm dünyadan istihbarat toplamışlar.anlaşıldı.

64
68
yanıtYanıtla
frdmbairam88@bk.ru:

türk okulu mezunu olarak senin bu yorumuna çok güldüm yaa

yanıt0
yanıt0
unforgivenunforgiven000@hotmail.com:

gerizekalı

yanıt0
yanıt0
ARAŞTIRMACI:

O POLİSLER YARIN BİR GÜN AKP NİN BAŞINA ANLATACAKLARI GERÇEKLERLE Kİ BÜYÜK İHTİMALLE BELGELERİ YEDEKLEMİŞLERDİR AKP NİN SONU OLACAKLARDIR.

68
20
yanıtYanıtla
ERHANerhan_16.bjk@hotmail.com:

KENDİ YARATTIKLARI BELGELERIMI?

yanıt0
yanıt0
hasan b.:

Yolsuzluğu ve hırsızlığı ortaya çıkaran kahraman polislere zulüm devam ediyor.

42
41
yanıtYanıtla
selimnamem@m.m:

1- Dinlemeler doğruysa önce 17 Aralık davası gorulmeli 2- Dinlemeler yalansa bu polislerin suçu pkk yla cetecilerle rusvetciler le uğraşma k mi oluyor diye insan sormadan edemiyor. 3- suclu veya değil ne Ergenekon sanıklarına ne de yolsuzluk operasyonunda saniklarina gozalti surecinde hukukun disina cikilmazken emniyet operasyonu sanıklarında hukuk yerle bir edildi. Mealen “Bir kavme karşı kininiz sizi adaletsizlige sevk etmesin der“ Kuran ... ibret alana

54
8
yanıtYanıtla
av , kemal:

dolaylı yönden müslüman görünümlü israil vb ülkelere hizmet eden kadrolar deşifre edilmişler..iyi olmuş.

24
36
yanıtYanıtla
hamit:

yav canına hırsızlar ve yandaşları büyük başarıyla atağa geçti hadi aslanlarım, artık sizi kimse yargılayamaz siz sütten çıkmış ak kaşıksınız.Bundan sonra kimse yolsuzluğu hükümetle birlikte düşünmesin onlar hata yapmaz yaparsada görmeyin görürseniz de farketmez icabına bakarız.Haaa Haaaa

43
15
yanıtYanıtla
kahramanlar:

Gün gelecek herkes gerçekleri görecek ve bu şanlı polisleri tarih Altın harflerle yazacak,

27
28
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title