Haberler

Emir'in Yolu Setinde Rezalet Çıktı

Güncelleme:

Geçen hafta sezon açılışı yapan diziler içinde en yüksek reytingi alan "Adını Feriha Koydum"un setinde kavga çıktı.

Bir haftadır hem sosyal medyada hem de internette Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisi ile ilgili haberler yayınlanıyor.

Özellikle dizinin yeni oyuncuları ve yeni hikayesinin ilk kez izleyici ile buluştuğu geçen Cuma'dan bu yana dizi hakkında birçok eleştiri yazıldı.

Hem internette hem de sosyal medyada yapılan yorumların büyük çoğunluğu dizinin yeni halini ve oyuncularını eleştirel nitelikte idi. Bugün gelen bir iddia ise Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinin setinde Beril Kayar ile Çağatay Ulusoy arasında yaşanan bir kavgadan bahsediyordu.

"O KİM OLUYOR" DEYİNCE ORTALIK KARIŞTI

Kavga diziden ayrılan Hazal Kaya yüzünden çıkmıştı ve iddiaya göre Beril Kayar, Hazal Kaya'nın adı geçtiğinde "O kim oluyor?" deyince Çağatay Ulusoy bu çıkışa sinirlendi.

İkilinin arasındaki tartışma büyüdü ve Ulusoy'un Kayar'ı itmesine kadar vardı. Neyse ki settekilerin müdahalesiyle ortam yumuşadı...

Henüz bu bilgiler iddia noktasında... Elbette ki hem Med Yapım'ın hem de oyuncuların söyleyecekleri sözler olabilir.

Fakat ortada duran bir gerçek var ki, Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinin hem oyuncuları hem de set ekibi gergin... Dizinin Cuma akşamı yayınlanacak yeni sezondaki ikinci bölümünün reytinginin kötü gelmesi durumunda hem oyuncular için hem de set ekibi için kara günler başlayacaktır... Dizinin reytingleri iyi gelirse moraller biraz düzelir...

Kaynak: Güncel

Çağatay Ulusoy Beril Kayar Hazal Kaya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title