Haberler

Emekli Komutandan Ahmet Hakan'a Uçak Tepkisi

Güncelleme:

Ahmet Hakan'ın düşürülen Rus savaş uçağına ilişkin "12 saniye ihlal yapmışsa ne olmuş" sözlerine emekli korgeneral Erdoğan Karakuş, "Bu egemenlik meseledir" şeklinde yanıt verdi.

Emekli Hava Korgeneral Erdoğan Karakuş, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın canlı yayın konuğu oldu. Programda Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerginlik konuşuldu.

"12 SANİYE İHLAL YAPMIŞSA NE OLMUŞ"

Ahmet Hakan'ın Karakuş'a "12 saniye ihlal yapmışsa ne olmuş? Çok mu önemli, bir uçağı vurmak için bir gerekçe olabilir mi?" sorusu ise emekli korgeneralin tepkisine neden oldu.

"BU EGEMENLİK MESELESİDİR"

Emekli Hava Korgeneral Erdoğan Karakuş, Ahmet Hakan'a şöyle cevap verdi; "Ben de size şunu soruyorum. Bu egemenlik meselesidir. Sizin siyasilerin bırakın Ankara'ya kadar gelsin derse mesele olmaz. Sizin egemenliğiniz değil mi bu sınırlar? İstemiyorsanız korumayın efendim."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Rusya Federasyonu Erdoğan Karakuş Türkiye Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (75)

Adınızı Yazın:

bizimde arkamızda abd var israil var işid var. . . . . . .

39
18
yanıtYanıtla
sadi:

Her sınırı ihlal eden uçak vurulsaydı, bir tane yunan uçağı kalmazdı, egemenlik meselesi imiş. Suriyede bizim uçağı vurdu, o da Suriye için egemenlik meselesi o zaman.

38
3
yanıtYanıtla
dfeMobil-ANDROID:

yunanistan ege de hava sahasını defalarca ihlal etti ruslar yine karadenizde defalarca ihlal etti o zaman niye vurmadınız şimdi artistlik yapıyorsunuz

29
9
yanıtYanıtla
musa dunya:

suriye ile angajman kurallarımız var yunanistanlada var ama aynı angajman kuralları değil bunu anlayınca sende Ahmet hakandan farkın ortaya çıkacak. keşif uçağını düşürdüler Tarsus lazkiye bölgesinde yani ruslar düşürmüştü unutma ondan beridir suriye angajman kuralları değişti yunanistanla eski düzen devam ediyor

yanıt2
yanıt0
adn:

Ahmet hakan eşini açta çıplakken 12 saniye seyredelim kabul edermisin buda onun gibi bişe vatan namustur siz anlamazsınız

28
6
yanıtYanıtla
DREJ JAMOKA:

AHMETCİM SENİN EN KİYMETLİNİ BEN 12 SANİYE ALI KOYSAM SEN DÜŞÜNÜRSÜN

30
2
yanıtYanıtla
SERKAN:

Rusya bunu hep yapıyor alışkanlık haline getirdi TÜRKİYEYE tanımamaktır bu

28
4
yanıtYanıtla
ErhanMobil-ANDROID:

Ahmet sen hangi millettensin

26
5
yanıtYanıtla
birbilenadam:

Helal olsun komutana, ama vatan nedir bilmeyen Hakan için bir şey ifade etmez bu konuşma. vatan insanlar için candır namustur.

26
5
yanıtYanıtla
12 SANİYE:

12 SANİYEDE YAPILACAK HER ŞEYİ KABUL ET AHMET SEN. ADAMLAR SENİ 12 SANİYEDE DÖVDÜ. ŞİKAYETÇİ OLMASAYDIN O ZAMAN.

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title