Haberler

Elleri ve Ayakları Birden Kararmaya Başlayınca Parmakları Kesilen Talihsiz Adam Gayda Tutkusundan Vazgeçmedi

Güncelleme:

Sistemik skleroz adı verilen bağışıklık sistemi rahatsızlığı yüzünden el ve ayakları birden kararmaya başlayan Andrew Shilliday'ın hayatı kabusa döndü. Talihsiz adam parmaklarını kaybetti ama geçim kaynağı olan gayda tutkusundan vazgeçmedi.

Sistemik skleroz adı verilen bağışıklık sistemi rahatsızlığı yüzünden el ve ayakları birden kararmayabaşlayanAndrew Shilliday'ın hayatı 8 ay boyunca kabusa döndü. Tam zamanlı olarak gayda dersleri veren Shilliday gayda tutkusundan asla vazgeçmedi. Kendisi için özel geliştirilmiş gayda sayesinde eski günlerine geri döndü.

EL VE AYAK PARMAKLARI BİRDEN SİYAHLAŞTI

Sistemik skleroz adı verilen bağışıklık sistemi rahatsızlığı yüzünden kabusu yaşayan Andrew Shilliday, vücudunda döküntü şikayetiyle doktorun kapısını çaldı. Sistemik skleroz tespit edilen Shilliday'in el ve ayak parmakları birden siyahlaşmaya başladı, onu neredeyse ölüme götürecek olan kangren anlaşıldıktan sonra da el ve ayak parmakları kesildi.

Elleri ve Ayakları Birden Kararmaya Başlayınca Parmakları Kesilen Talihsiz Adam Gayda Tutkusundan Vazgeçmedi

UZMANLAR HASTALIĞIN BELİRTİLERİNE KARŞI UYARDI

Daily Mail'de yer alan habere göre; sistemik skleroz, bağ dokusunun kalınlaşmasına neden olurarak, kan akışını yavaşlatarak, kangreyi tetikliyor. Shilliday, hayatını alt üst eden bu hastalık yüzünden hayatının sekiz ayını hastanede geçirdi. Uzmanlar, hastalığın belirtilerine karşı uyanık olmak gerektiği konusunda uyarıyor.

Elleri ve Ayakları Birden Kararmaya Başlayınca Parmakları Kesilen Talihsiz Adam Gayda Tutkusundan Vazgeçmedi

PARMAKLARI KESİLDİ

Parmakları kesilen Andrew Shilliday, yeniden yürümeyi öğrenmek zorunda kaldığını belirtti. Hastalığı hakkında açıklama yapan Shilliday, "El parmaklarımın ve ayak parmaklarımın renginin değişmeye başladığını görünce, durumumun ciddi olduğunu anlamıştım" dedi. Gayda sanatçısı olan Andrew Shilliday, "Çok fazla acı çektim, işlerin iyiye gitmeyeceğini düşünmüştüm.

GAYDA TUTKUSUNDAN VAZGEÇMEDİ

Tam zamanlı olarak gayda dersleri veriyorum ve bu benim geçim kaynağımdı. Bir daha asla gayda çalamamaktan ve gayda çalmayı öğretememekten çok korktum" dedi. Yeniden yürümeyi öğrenen Shilliday, gayda tutkusundan asla vazgeçmedi. Kendisi için özel geliştirilmiş gayda sayesinde eski günlerine geri döndü.

Elleri ve Ayakları Birden Kararmaya Başlayınca Parmakları Kesilen Talihsiz Adam Gayda Tutkusundan Vazgeçmedi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Daily Mail Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (3)

1000.Yorum:

Işte önemsemediğimiz , varlıkları için şükür bile etmediğimiz parmaklarımız

11
1
yanıtYanıtla
Gs:

Diyecek söz yok

3
1
yanıtYanıtla
Tam Gaz:

Ne diyelim:(

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title