Haberler

Eleşkirt'in Düşman İşgalinden Kurtarılış Yıldönümü

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinin düşman işgalinden kurtadılışının 96. yıldönümü törenle kutlandı.

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinin düşman işgalinden kurtadılışının 96. yıldönümü törenle kutlandı.

Hava muhalefeti nedeniyle 100. Yıl İlköğretim Okulu'nun çok amaçlı spor salonunda yapılan kutlama töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından bir konuşma yapan Eleşkirt Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Sarı, Kurtuluş Savaşı yıllarındaki milis kuvvetleri komutanı Yüzbaşı Aziz Beyin Eleşkirt ve çevresindeki yerleşim yerlerindeki kahramanlıklarından söz ederek, "Bugünde o görevi devralan kahraman ordumuz, bu toprakları en iyi şekilde savunacak güç ve kudrettedir. Mehmetçik'in gücü dosta güven, düşmana ise korku vermektedir. Eleşkirt ve tüm yurdun savunmasında şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyoruz. Huzur içinde yatsınlar. Emanetlerini canımız pahasına koruyacağız" dedi.

Törene İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Garnizon Komutanı Yarbay Ahmet Hatip, Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, Yayladüzü Belde Belediye Başkanı Selahattin Aysu, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan ile ilçedeki kamu kurumlarının amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sebahattin Sarı Eleşkirt Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title