Haberler

Elçin Sangu, Hayranlarını Korkuttu

Güncelleme:

"Kiralık Aşk" dizisiyle yıldızı parlayan Elçin Sangu'nun, sette bayıldığı iddia edildi. Kısa sürede gerçek ortaya çıktı ve sevilen oyuncunun iyi olduğu öğrenildi.

"Kiralık Aşk" dizisinin Defne'si Elçin Sangu'nun sette rahatsızlandığı haberi ortalığı karıştırdı. Sosyal medyada bir anda yayılan bu haber üzerine, Elçin Sangu hayranlarının açtıkları "GeçmişOlsunElçinSangu" tag'i Twitter'da TT oldu.

SAĞLIĞI YERİNDE

Ünlü oyuncunun önceki gün bir üniversitenin ödül törenine aşırı yorgunluk nedeniyle katılamaması bu dedikodulara neden oldu. Genç oyuncunun bugün sette ve sağlığında da bir sorun olmadığı öğrenildi.

(Elçin Sangu- Barış Arduç Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En Yakışan Çift" seçilmişti.)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

DrMobil-IOS:

Ayyyy ay ay Geberseymiş umrumuzda bile değil.

12
15
yanıtYanıtla
Adem:

Cok dogum kontrol hapi yutmak böyle seyler yapar

15
6
yanıtYanıtla
meryem ??????????Mobil-ANDROID:

dizinizi kaçırmıyorum mmmmmmm

8
6
yanıtYanıtla
meryem:

insanımız bazen tepkiyi abartmayı seviyor yahu bayılsada olabilir insanız başımıza gelebilecek şeyler bunlar. . . .

8
0
yanıtYanıtla
kral Mobil-ANDROID:

Geçmiş olsun hewali elçin

2
6
yanıtYanıtla
Durum bu:

Kız güzel

6
1
yanıtYanıtla
DELİDUMRUL:

ölsede üzülmem toplumun ahlaki ve kültürel değerlerini hiçe sayan konuların işlendiği dizi flimde oynadıkları sürece üzülmem sen toplumun ahlak ve kültür yapısını parçalayacan üzülecem sana yok daha neler gebersin de ahlak düşmanı birinden daha kurtulalım böylelerinin pkk dan farkı yok

3
4
yanıtYanıtla
sedat:

Korkuttuğu bir kesim ve hayranı olmadığı halde böyle haberler yapmayın. . .

3
4
yanıtYanıtla
Bahar:

Estetik sonrası oluşan deformasyon o çukur. . zayıflık filan degil. . örümcek sistemi veya yeni cesit iğne dolgusundan sonra olabiliyor, duzelmesi zaman alır

2
2
yanıtYanıtla
Xboy:

Bomba gibi hatun yaaa

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title