Haberler

Elazığsporlu Muhammed Kehinde: Beşiktaş'tan Teklif Aldım

Devre arasında Elazığspor'a transfer olan ve geldiği günden bu yana katkısıyla herkesi büyüleyen Nijeryalı Muhammed Kehinde, geçmişte Beşiktaş'tan teklif aldığını belirtti.

TFF 1. Lig'in 2. yarısında Elazığspor'a transfer olan ve görev yaptığı 7 maçta 5 gol atan 23 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Muhammed Kehinde, geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş ve Kasımpaşa'dan da teklif aldığını ancak şu anda Elazığspor'da mutlu olduğunu açıkladı.

Fiziği ve hava toplarındaki hâkimiyeti ile dikkat çeken ve kaydettiği 5 golün 4'ünü kafayla atan Muhammed Kehinde, daha şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

"ADAPTASYON SIKINTISI ÇEKMEDİM"

Türkiye'nin bilmediği bir ülke olduğunu ve ilk kez geldiğini kaydeden Kehinde, "Türkiye bilmediğim bir ülke ama buraya geldiğim zaman takım arkadaşlarım olsun, hocalarım olsun, bana gerçekten bir yabancı gibi davranmadılar, beni bir aile ortamında karşıladılar. Herkes bizi seviyor, biz de onları seviyoruz. Bu sevgi karşılığında da gördüğünüz üzere biz de sahada karşılığını en iyi şekilde vermeye çalıştık. Adaptasyon konusunda bir sıkıntı çekmedim, herkes bize burada aile ortamını yaşattı, onu gördüm" şeklinde konuştu.

Elazığspor ile satın alma opsiyonlu yarım sezonluk anlaşama imzalayan Nijeryalı golcü futbolcu, Türkiye kariyeri ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Golcü oyuncu, "Şu anda kontratımı düşünmüyorum, sadece futbolumu düşünüyorum. Takımımızı getirmemiz gereken noktayı düşünüyoruz. Tabiî ki Elazığspor'da kalmak isterim. Fakat buna sezon sonunda karar verebiliriz, ona göre hareket edeceğiz" dedi.

"TEKLİF GELDİ AMA NETİCELENMEDİ"

Türkiye'den geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş ve Kasımpaşa kulüplerinden transfer teklifleri aldığını doğrulayan Muhammed Kehinde, "Daha önceden bazı teklifler vardı, bazı çalışmalar oldu ancak netice alınmadı. Daha önceden de Türkiye'ye gelmek istiyordum ama şu an Elazığspor'dayım ve mutluyum. Sadece Elazığspor'u düşünüyorum. Önümüzdeki tüm maçların final maçları olacağına inanıyorum" dedi.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Elazığspor Kasımpaşa Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title