Haberler

Elazığ Kadınlar, Afrin Operasyonuna Katılan Askerler İçin Yün Çorap, Bere, ve Eldiven Ördü

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde Aile Destek Merkezi kursuna katılan kadınlar, Afrin'deki PKKYPG terör örgütü varlığına yönelik gerçekleştirilen, Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler için yün çorap, bere, boyunluk ve eldiven örerek, sağ salim dönmeleri için dua etti.

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde Aile Destek Merkezi kursuna katılan kadınlar, Afrin'deki PKKYPG terör örgütü varlığına yönelik gerçekleştirilen, Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler için yün çorap, bere, boyunluk ve eldiven örerek, sağ salim dönmeleri için dua etti.

Karakoçan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde açılan Aile Destek Merkezi kursiyerleri, Zeytin Dalı Harekatında görev alan askerler için, 3 gün içerisinde 120 bere ve boyunluk, 20 eldivan ve 65 el örgüsü yün çorap ördü. Kadınların ördüğü malzemeler ile ilgili bilgi veren Aile Destek Merkezi Koordinatörü Ayşe Bulut, Bütün kursiyerlerimiz, 'Seve seve yaparız' dedi. Bunun üzerine hemen işe koyulduk. 3 gün içerisinde 120 bere, boyunluk, 20 eldiven ve 65 el örgüsü yün çorap bir araya getirdik. Kursiyerlerimiz, 2'şer ve 3'er severek, isteyerek her ilmekte dua ederek bere ve boyunlukları ördü. Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatında görev alan askerlerimiz sınırda gözlerini kırpmadan, bizler için şehadeti göze alarak, vatanımızı korumak için operasyondalar. Onlara destek olmak, anne sıcaklığını göstermek için bere, boyunluk ördük ve yöresel el örgüsü olan yün çorapları Afrin'deki askerlerimiz için çeyiz sandıklarımızdan çıkardık. Afrin'de askerlerimizin fedakarlığı karşısında bizim yaptığımız hiçbir şey. Gerçekten duygulanmamak elde değil. Hepsine minnet, şükran borçluyuz. Askerlerimizin ihtiyacı olduğu için değil, bizim onların yanında olduğumuzu hissettirmek için, bir anne şefkatinin gücünü göstermek için ördük. Onlara bu şekilde mesaj vermek istedik. Askerlerimizin hepsi bu vatanın evlatları, onlara Karakoçan Aile Destek Merkezi annelerinden selam, sevgiler gönderiyoruz dedi. İlçe Kaymakamı Mehmet Kocabey de, kadınların bu davranışlarını taktir ederek, kursiyer kadınlara teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Bulut Karakoçan Elazığ Afrin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title