Haberler

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası'nda Cebrail Top Yeniden Başkan

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası’nda oyların büyük çoğunluğunu alan Cebrail Top yeniden başkan seçildi.

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası'nda oyların büyük çoğunluğunu alan Cebrail Top yeniden başkan seçildi.

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Cebrail Top ve Serkan Sarıışık'ın aday olduğu genel kurulda bin 300 delegeden 918'i oy kullandı. Seçimlerde Cebrail Top 772 oy, Serkan Sarıışık ise 136 oy aldı. 10 oy geçersiz sayıldı. 2 yılda bir yapılan oda seçimlerinde oyların büyük çoğunluğunu alan Cebrail Top yeniden başkan seçildi.

Seçimlerin ardından teşekkür konuşması yapan Cebrail Top, "Ben bu işi sorumluluğunun çok ağır olduğunu görüyorum. Çünkü ben bu insanlara ne yapsam azdır. İlimizde 26 oda var. Bugüne kadar böyle bir seçim ve seçim sonucu olmamıştır. Bu anlamda oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bizim daha önceden de projelerimiz vardı. Esnaflarla ilgili eğitim seminerleri düzenliyorduk. Bunlar devam edecek. Sıkıntıya düşen esnaflarımıza yardımlarımız devam edecek. Konfederasyon denetim kurulundayım. Marketler yasasının çıkmasıyla ilgili çok çabam oldu. Mayıs ayında bu yasa çıkarsa esnafımızın çok rahatlayacağına inanıyorum" dedi.

Cebrail Top, 30 Mart'taki seçimde yeni belediye başkanıyla birlikte kentteki kaldırım işgali sorununa da çözüm arayacaklarını kaydetti. Başkan Cebrail Top'un yönetimdeki listede şu isimler yer alıyor:

"Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Fatih Ünal, Leyla Yıldırım, Kaya Tunçkaya, Yılmaz Yılmaz, Fahri Bay, Fuat Demiroğlu, Sedat Laço, Ahmet Akar.

Denetim Kurulu Asil Üyeler: İsmail Şahin, Bahadır Taribakan, Yakup Çelik." - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cebrail Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title