Haberler

Türk Barter-express Kargo İşbirliğinde Barter ile Kargo ve Lojistik Hizmeti

Express Kargo ve Türk Barter 2008 Yılında Türk Barter Ortak Pazarı'nda Kullanılmak Üzere 2,5 Milyon YTL'lik Kargo ve Lojistik Hizmeti İşbirliği Anlaşması İmzaladı.

Express Kargo ve Türk Barter 2008 yılında Türk Barter Ortak Pazarı'nda kullanılmak üzere 2,5 milyon YTL'lik kargo ve lojistik hizmeti işbirliği anlaşması imzaladı.

Türk Barter genel merkezinde yapılan işbirliği anlaşmasıyla Express Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Ajlan Yanaşan ve Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı M. Sırrı Şimşek 2008 yılında Türk Barter Ortak Pazarı'nda kullanılmak üzere 2,5 milyon YTL'lik Kargo ve lojistik hizmeti işbirliği anlaşması için bir araya geldi. 2008 yılı ile birlikte KOBİ'lere desteğini sektörel ve finansal olarak artıran Türk Barter, yenilikçi yaklaşımını Express Kargo ile yaptığı özel işbirliği anlaşması çerçevesinde KOBİ'lerin hizmetine sunmak üzere imza altına aldı.

İmza töreninde kargo sektörünün en son yaşanan kriz sonrası sektörel olarak krizden çıkmasında ve reklam veren olarak müşteri memnuniyeti endeksinde ilk sıralarda yer almasına en büyük öncülüğü Türk Barter'ın yaptığını hatırlatan Express Kargo Yönetim Kurulu başkanı Ajlan Yanaşan, "Bugün gelinen noktada sektörel satış desteğinde sektörlere yeni açılımlar kazandıran Türk Barter, KOBİ'lerin yatırım ve yeni pazarlara açılımı için geliştirdiği 'Barter Destek Kredisi'ne bizler de KOBİ'lerin lojistik hizmetlerinde hiçbir nakit ödeme yapmamaları için özel bir işbirliği anlaşması ile destek vermek istedik. İnanıyoruz ki, Kargo ve lojistik sektörüne de farklı açılımlar kazandıracak olan Türk Barter ile Express Kargo'nun yıllık lojistik hizmetinde alternatif satış desteği cirolarımızı önemli ölçüde etkileyecektir" dedi.

Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Şimşek ise, KOBİ'lerin proje odaklı yatırımlarını "Sektörel Satış Desteği" ile ele alarak alternatif satış artırma metotlarıyla KOBİ'lere rahatlıkla kazandırılacağını hatırlatarak, kargo sektöründe yapılan bu anlaşma ile hiçbir nakit ödeme yapmadan firmaların bu hizmetten yararlanacağını belirtti. Piyasalardaki nakit daralma ile birlikte yatırım kredilerinde yaşadıkları problemlerinden dolayı KOBİ'lerin nakit ödeme yapmadan lojistik ihtiyaçlarını temin edebileceklerini hatırlatan Şimşek, "Satışların arzu edilen seviyelere gelebilmesi için, barter sistemi en uygun, en kolay destek, yatırım ve üretim yöntemi. Yatırım umutlarını sürekli erteleyen sektör temsilcileri, daha ilk yıldan itibaren barter ile gözle görülür ciddi gelişmeler yaşadılar. KOBİ'ler aynı zamanda seçkin ve güvenilir bir pazara da girmiş olacaktır. Bunun yanında, ihtiyaçlarını karşılarken de, şu an Express Kargo ile gerçekleşen lojistik işbirliği anlaşmasında olduğu gibi KOBİ'lerimiz her türlü ihtiyacını nakit ödemeden alım yapabilecekler ve zorlu ekonomik ortamlarda bile büyümelerini sürdürebileceklerdir" şeklinde konuştu.

(CY-CY-BA-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Kızılcık Şerbeti ekibi, uyuşturucu alırken polise yakalanan Feyza Civelek'e sahip çıktı

Kızılcık Şerbeti ekibi, uyuşturucu alırken polise yakalanan Feyza Civelek'e sahip çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title