Haberler

Trimbox İstanbul Bölge Müdürlüğü Açıldı

Türkiye’de Yurttaş Holding tarafından geliştirilen ve TSE’den ilk BDS belgesini ilk alan marka olan TRİMBOX, İstanbul ve çevresinden müşterilerine daha yakın olabilmek ve daha iyi hizmet edebilmek adına elektrik ve güvenlik sektörü temsilcilerinin yoğun olarak bulunduğu Perma Ticaret Merkezi’nde İstanbul Bölge Müdürlüğü’nü açtı.

Türkiye'de Yurttaş Holding tarafından geliştirilen ve TSE'den ilk BDS belgesini ilk alan marka olan TRİMBOX, İstanbul ve çevresinden müşterilerine daha yakın olabilmek ve daha iyi hizmet edebilmek adına elektrik ve güvenlik sektörü temsilcilerinin yoğun olarak bulunduğu Perma Ticaret Merkezi'nde İstanbul Bölge Müdürlüğü'nü açtı.

Türkiye'nin ilk TSE-BDS belgesini alan TRİMBOX'un İstanbul Bölge Müdürü Cihan Çiğdem açılışta yaptığı konuşmada, "Yurttaş Holding Ar-Ge laboratuvarları tarafından geliştirilen TRİMBOX, Türkiye Cumhuriyetleri, Çin, Rusya, Avrupa Birliğine bağlı olan ülkeleri dahil Dünya'nın yüzde 60'ında uluslararası marka tescili tamamlandı. Her yıl milyarlarca dolar zarar yol açan yüksek voltaj sorununu çözen cihaz, evleri, fabrikaları, atölyeleri, benzin istasyonlarına, hastaneleri otelleri, bankaları ve ATM'leri yüksek voltajdan kaynaklanan yangınlara, makine ve cihaz arızalarına karşı koruyor. TRİMBOX, aşırı gerilimleri elektriği kesmeden kendisi sistemdeki cihazlar ve tesisatları zarar görmeden engeller. Bu sayede aşırı gerilim kaynaklı elektrik kontağı yangınlarının önüne geçer. TRİMBOX hastane gibi enerjinin hiç kesilmeden ve düzenli gelmesi gereken yerlerde, yaşam destek ünitelerine bağlı güç kaynaklarının yıldırım, trafo patlaması vb. gibi olaylarda korunmasını sağlayarak olası bir ölüm veya ameliyatın yarım kalarak hastanın felç ve sakatlık gibi onarılması güç durumlarla karşılaşmasını engeller. TRİMBOX, asansör gibi aşırı gerilimlerden çok etkilenen ve sık sık arıza yapan sistemlerin korunmasını sağlayarak insanların maruz kalabileceği olası sıkıntıların önüne geçer. Kısacası TRİMBOX'u toplumsal faydaların yanında maddi faydaları da bulunmaktadır. TRİMBOX cihazını yakından tanımak isteyenler ise PERPA'daki İstanbul Bölge Müdürlüğü'ne gelerek cihaz hakkında daha detaylı bilgi alabilir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yurttaş Holding İstanbul Türkiye Trimbox Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title