Haberler

Park Inn By Radisson Samsun'da Açılıyor

Park Inn by Radisson, bu yıl ikinci otelini Samsun’da açacağını açıkladı.

Park Inn by Radisson, bu yıl ikinci otelini Samsun'da açacağını açıkladı.

Dünyanın orta ölçekli otel markalarından Park Inn by Radisson, Samsun'da açılıyor. Otel, Türkiye'de yapım aşamasında ve faaliyette olmak üzere markanın bu yıl Türkiye'de açılan ikinci oteli olacak. Yapılan açıklamada, Samsun Çarşamba Havalimanı'na 7 km, şehir merkezine de 11 km mesafede olan otel, aynı zamanda TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'ne ve Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu ile Samsun 19 Mayıs Satdyumu gibi şehrin spor alanlarına da oldukça yakın mesafede bulunduğu kaydedildi.

Markanın portföyünü genişletmekten ve bu yıl Türkiye'de İzmir'den sonra ikinci Park Inn by Radisson otelini açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Rezidor Otel Grubu'nun Orta Doğu ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı, Mark Willis, "Park Inn by Radisson otellerinin en önemli özelliklerinden biri daima ideal noktalarda konumlanmaları. Tekkeköy Sanayi Bölgesi'nde bulunan yeni otelimizde misafirlerimizi güleryüzlü ve samimi bir hizmet anlayışının yanı sıra yüksek bir hizmet değeri bekliyor" dedi.

Park Inn by Radisson Samsun'un iş amaçlı seyahat edenler için ideal bir tercih olduğunu belirten Genel Müdür Bekir Koç ise "Elverişli konumumuz, tarz sahibi olanaklarımız ve meşhur Karadeniz misafirperverlik anlayışımızla misafirlerimize mükemmel bir konaklama sunmaya hazırlanıyoruz. İşini tutkuyla yapan bir ekip olarak misafirlerimizi Park Inn by Radisson Samsun'da ağırlamak ve fark yaratan Park Inn by Radisson deneyimini yaşatmak için sabırsızlanıyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

19 Mayıs Türkiye Samsun Ekonomi Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title