Haberler

Osmancıklı İş Adamından Yüzlerce Kişiye Yemek

Güncelleme:

Osmancık'ın tanınmış iş adamlarından Hakkı Güngör, Mevlid yemeği verdi.

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde İş Adamı Hakkı Güngör yüzlerce kişiye yemek ikramında bulundu

İş Adamı Hakkı Güngör Mevlid-i Şerif'e gelen tüm davetlileri tek tek karşılarken, sevenleri ise bu günde yalnız bırakmayarak Osmancık Otogarajı İtfaiye yanında bulunan iş yeri önünde verilen Yoğun katılımın olduğu Mevlid-i Şerif ve mevlid yemeğine Osmancık belediye Başkanı Bekir Yazıcı, CHP Osmancık belediye Başkan Adayı Alaattin Uğur, MHP Osmancık ilçe Başkanı Musa Kara, MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Osmancık vergi rekortmeni Eğitimci-İş Adamı Haydar Kurşun, partililer, her partiden belediye ve il genel meclisi üyesi adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

Cami Hocaları tarafından Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve Salavat-ı Şerifler okundu, İş Adamı Hakkı Güngör ve geçmişi için bol bol dualar edildi. Mevlid-i Şerif'in ardından katılanlara yemek ikram edildi.

İş Adamı Hakkı Güngör Hırdavat dükkanı açtığını ve işlerinin çok iyi gittiğini Allah'a şükür için, Hakk'ın rahmetine kavuşan tüm akrabaları ve dostları için mevlid yemeği verdiğini söyledi.







Kaynak: Temsilci / Ekonomi

Bekir Yazıcı Osmancık Çorum Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title