Haberler

Kombassan 6 Şirketi ile Ekonomist 500 Listesi'nde

Kombassan Holding, Ekonomist Dergisi'nin TEB BNP Paribas işbirliği ile yayınladığı Anadolu'nun En Büyük Şirketleri Listesi'nde de 6 şirketi ile yer aldı.

Kombassan Holding, Ekonomist Dergisi'nin TEB BNP Paribas işbirliği ile yayınladığı Anadolu'nun En Büyük Şirketleri Listesi'nde de 6 şirketi ile yer aldı.

Yıllık 100 bin tonluk üretimle, Türkiye'nin 1. Hamur kağıt ihtiyacının yüzde 15'ini karşılayan Kombassan Kağıt listeye 261. sıradan girerken, grubun inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı 289. sırada yer aldı. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 18 milyon TL yatırımla damızlık süt sığırı yetiştiriciliği ve bakliyat tesislerini hizmete sokan gıda sektörünün önemli firmalarından Komgıda listenin 327. sırasına otururken, Kompen ise Anadolu 500'ün 367. oldu. Tekirdağ'da üretim yapan Muratlı Karton ile Düzce'de üretime devam Divapan da Ekonomist Dergisi'nin Anadolu 500 Listesi'nde yer bulan şirketler oldu.

Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kısa bir süre sonra borsada işlem görecek olan Kombassan'ın 8 sektörde 18 şirket ve 32 tesis ile emin adımlarla yoluna devam ettiğini vurgulayarak, son günlerde Burdur'un Bucak ilçesinde Kongaz LPG dolum tesislerinin ve Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde Komgıda bünyesinde faaliyet gösteren hayvancılık ve bakliyat tesislerinin açılışını yaparak büyümeye devam ettiklerini söyledi. Şahin, "Yaptığımız çalışmalar ve yeniden yapılanma sürecinin doğal bir sonucu olarak, grubumuz 2011 yılında İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl belirlediği Ülkemizin en büyük 1000 şirketi içerisine 6 şirketiyle girerek önemli bir başarı elde etmiştir. Yine şirketlerimiz her yıl vergilendirme, döviz kazandırma gibi alanlarda onlarca başarı elde ederek ülkemizin 2023 yılı hedeflerine ulaşmasında katkı sağlamaya devam etmektedir" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haşim Şahin Kombassan Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title