Haberler

Kıbrıslı Türk iş adamı Asil Nadir, Türkiye'ye İade Edildi

Güncelleme:

Kıbrıslı Türk iş adamı Asil Nadir, İngiltere'de şirketinden zimmetine para geçirmekten suçlu bulunarak 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Nadir, Türkiye'ye iade edildi.

Kıbrıslı Türk iş adamı Asil Nadir, İngiltere'de şirketinden zimmetine para geçirmekten suçlu bulunarak 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Nadir, Türkiye'ye iade edildi.

74 yaşındaki Kıbrıslı Türk iş adamı, İngiltere'de şirketinden zimmetine para geçirmekten suçlu bulunmuştu. Mahkeme, Nadir'i 10 sene hapis cezasına çarptırmıştı. Nadir, Türkiye'ye iade edildi.

SON 1 SENESİNİ TÜRKİYE'DE GEÇİRMEK AMACIYLA İNGİLTERE ADALET BAKANLIĞI'NA BAŞVURMUŞTU

Kıbrıslı Türk iş adamı Nadir, uzun yıllar sonra İngiltere'de yargılanmak amacıyla Londra'ya gitmişti. Londra'da mahkemeye çıkan Nadir'e 10 yıl hapis cezası verilmişti. Asil Nadir de, cezasının son bir yılını Türkiye'de geçirmek amacıyla İngiltere Adalet Bakanlığı'na başvuru yapmıştı.

Kaynak: milliyet.com.tr, SEFA KARAHASAN.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Adalet Bakanlığı Asil Nadir Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (8)

TC:

Benim icin Asil Nadir, Ingilizler tarafindan kurulan bir tuzaga düsürülen Türkiye nin en degerli Is adamlarindan biri. Onun adini karalamaya calisanlar bosa kürek atiyor. Türkiye ye verecegi katkilari var ve verecekdir.

14
0
yanıtYanıtla
TC:

En sonunda Asil Nadir serbest. Türkiye icin iyi bir olay.

12
1
yanıtYanıtla
müslüman:

Valla hiç umurum da değil bıktım artık şu siyasetten. o ona onu yapmış bilmem ne. ben bir Müslüman olarak zaten bu dünya umrumda değil. Suriyeliler gibi vatanımdan olsam, kafamda bombalar patlasa bile umrumda değil. işkenceler görsem bile umrumda değil. benim umrumda olan tek şey öldükten sonraki hayat

3
6
yanıtYanıtla
gs 31:

sende turkun gucunu gordun

7
0
yanıtYanıtla
niyaaazzii:

Allahın yarattığıdır hor görülmez ama sıfatından insanlıktan çıkmış gibi sağ tarafı kadın sol tarafı da kalleş bir adam gibi

0
7
yanıtYanıtla
dhhfMobil-ANDROID:

vestel bunun zorlu onun emrinde yönetiyor acun ılıcalı onun malını onun emriyle yönetiyor

5
1
yanıtYanıtla
abizer:

ONUN MALVARLIKLARINADA EL KOYSUN BIZIM HASHASILER

1
2
yanıtYanıtla
Erdeniz:

ASİL NADİR TÜRKİYEVE KIBRIS İÇİN ÖNEMLİ VE DEĞERLİ BİR ŞAHSİYET, ONU YAKINDAN TANIYORUM. Geçmiş olsun. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title