Haberler

İstanbul'da 16 Saatlik Su Kesintisi

Güncelleme:

İSKİ, Esenyurt-Hadımköy isale hatlarında gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle bazı bölgelere 16 saat süreyle su verilemeyeceği açıklandı.

İstanbul'un bazı bölgelerinde uzun süre su kesintisi yapılacak. Karar İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresince duyruldu.

SU KESİNTİSİ YAPILACAK İLÇELER

İSKİ, Esenyurt- Hadımköy isale hatlarında gerçekleştirilecek olan branşman bağlantı çalışmaları nedeniyle Arnavutköy, Başakşehir ve Esenyurt'un bazı bölgelerine 11 Mart 2015 Çarşamba günü 13.00 ile 12 Mart 2015 Perşembe günü 05.00 saatleri arasında 16 saat süreyle su verilemeyeceği açıklandı.

TAM 16 SAAT

"Esenyurt - Hadımköy isale hatlarında gerçekleştirilecek olan branşman bağlantı çalışmaları nedeniyle; 11 Mart 2015 Çarşamba günü 13.00 ile 12 Mart 2015 Perşembe günü 05.00 saatleri arasında 16 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir. Başakşehir İlçesi: Hoşdere Mahallesi, Kelebek Vadisi ve Almine Evleri, Arnavutköy İlçesi: Hadımköy'ün tamamı ile Bahşayiş, Karaağaç, Yeşilbayır, Deliklikaya, Nakkaş, Ömerli ve Dursunköy Mahalleleri, Esenyurt İlçesi: Sanayi Mahallesi."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Arnavutköy İstanbul Hadımköy Esenyurt Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (3)

Bu ne lanMobil-IOS:

Chp nin isi bu kesinti kesin :))

4
5
yanıtYanıtla
ABCDEmobilWeb@haberler.com:

SÖZDE DÜNYA LÌDERÌNÌN . SÖZDE DÜNYA KENTÌ. MESELA ALMANYA DA. NE SU NE ELEKTÌRÌK KESÌLMEZ BELKÌ MÌLYONDA BÌR ÇOK KISA VE ÖNCEDEN HABER VERÌLÌR.KISMÌ OLARAK. 3.HAVAALANI SÌZÌ DÜNYA LÌDERÌ YAPAR ARTIK. SADE BETONLA DÜNYA DEVLETÌ OLUNMUYOR EYYY AKP LÌLER. DEMOKRASÌ. DÌNDE DEMOKRASÌ LAÌKLÌK ÌLÌM BÌLÌM.

5
3
yanıtYanıtla
SeaMobil-IOS:

Hahaha İstanbul normaldir;)))) AKP cıler sızı:))))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title