Haberler

İş Dünyasının Önde Gelen İsimleri Buluşuyor!

Güncelleme:

Bu yıl 5.si düzenlenecek törende, mesleki farkındalığın gelişimi ve yayılımına katkıda bulunan kurumlar ve kişilerin yanı sıra, toplumsal alanda fark yaratan isim ve kurumlara da ödülleri takdim edilecek.

Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE), kuruluşunun 20. yılında, tüm dünyada "İç Denetimde Farkındalık Ayı" olarak kutlanan Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında, 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü "Farkındalık Ödül Töreni"ni gerçekleştirecek.

Dünya çapında 180 binden fazla üyesi bulunan Uluslararası İç Denetçiler Enstitüsü'nün (IIA) Türkiye'deki temsilcisi olan TİDE, "Farkındalık Ayı" etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Farkındalık Ödül Töreni"nde, toplamda 5 kategoride 40'a yakın ödülü sahipleriyle buluşturacak.

Türkiye'deki iç denetim uygulamalarının uluslararası standartlara kavuşmasına, iç denetim mesleğinin gelişmesine katkıda bulunan, bu alanda yatırım yapan kurumların, akademisyenlerin ve iç denetçilerin ödül alacağı tören, 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 19.00'da Feriye Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Kurumsal Farkındalık, Bireysel Farkındalık, Akademik Farkındalık ve TİDE Kurucu ve Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun adına düzenlenen Ali Kamil Uzun Yaşam Boyu Meslek Üstün Hizmet Ödülü kategorilerine bu yıl yeni bir alan daha eklendi. Toplumda fark yaratan basın kuruluşları, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşlarına özel Toplumsal Farkındalık ödülleri de düzenlenecek törende sahiplerini bulacak. Ayrıca TİDE'nin kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla Enstitü'nün kuruluşunda emek vermiş isimler, 20. Yıl Özel Ödülü ile onurlandırılacak.

Firmaların kurumsallaşmasında iç denetimin öneminin vurgulanacağı törende, Türkiye ekonomisine yön veren büyük firmaların temsilcileri, iş adamları, İç Denetim alanında önemli çalışmalara imza atan akademisyenler, iç denetim yöneticileri ve iç denetçiler bir araya gelecek. Mayıs Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında TİDE'nin stratejik ortakları olan Deloitte, EY, KPMG ve PwC, her yıl olduğu gibi 5.si düzenlenecek Farkındalık Ödül Töreni'ne destek verecek.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Kamil Uzun Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title