Haberler

İMKB Gongu Kombassan İçin Çaldı

Güncelleme:

Anadolu sermayesinin en büyük şirketlerinden Kombassan, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmeye başladı.

Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin : "Anadolu'da doğan bir markanın, bundan sonra İMKB ile büyümesine tanıklık edeceğiz"

Hisselerinin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda kotasyon süreci tamamlanan Kombassan Holding hisseleri İMKB 2. Ulusal Pazar'da işlem görmeye başladı. 24 Ekim 2012 tarihinde yapılan çağrı kapsamında kayıt altına alınan hisseler KOMHL kodu ve 17 TL referans fiyat ile işlem görmeye başladı.

1988 yılında kurulduğundan bu yana 72 bin ortağıyla Anadolu sermayesinin en güçlü markalarından birisi haline gelen Kombassan Holding'in, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmeye başlaması, mevcut ve potansiyel ortaklarının şirketin finansal performansından hak ettikleri payı alabilmelerini sağlayacak.

Kombassan hisselerinin işleme başlaması vesilesi ile düzenlenen Gong Töreni'nde, Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin ve Bizim Menkul Değerler Genel Müdürü Reşat Karabıyık'ın yanısıra İMKB Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz ve SPK İkinci Başkanı Emin Özer de katıldı.

Haşim Şahin: "İMKB gongu, Kombassan'ı daha istikrarlı bir sahneye taşıyor"

İMKB'deki ilk işlem gününe yönelik düzenlenen Gong Töreni'nde bir konuşma yapan Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, Kombassan Holding hisselerinin bir başlangıç olduğunu belirterek, ilerleyen dönemde Kombassan çatısı altında yer alan diğer şirketlerin de halka arzının planlandığını kaydetti. Şahin, "Türkiye'nin değer üretme ve marka geliştirme gücü için çalınan İMKB gonguyla Kombassan Holding daha fazla güven duyulan, daha istikrarlı ve itibarlı bir sahneye çıkıyor" dedi.

İstikrarlı büyümenin ve kurumsallığın getirdiği güçle borsada yer aldıklarını belirten Haşim Şahin, Anadolu'da doğan bir markanın, geçen süreçte İMKB'de sahne alacak büyüklüğe erişmesine hep birlikte tanıklık ettiklerini ve bundan sonra da İMKB ile büyümesine şahitlik edeceklerini söyledi. Şahin, gongu hedeflerine doğru ilerlerken atılacak daha büyük adımlar ve istikrarla yazılan Kombassan Holdingin başarı hikâyesi için çaldıklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Haşim Şahin Kombassan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title