Haberler

Ferit Şahenk, Nakit Zenginliğinde 1 Numara Oluyor

Güncelleme:

Garanti Bankası'nın yüzde 14,89'luk hissesini satarak 2 buçuk milyar dolarlık nakti kasasına koyan Ferit Şahenk, nakit varlığı sıralamasında birinci sıraya yükseliyor.

Türkiye'nin en zenginleri sıralamasında 2014 yılında altıncı sırada olan Ferit Şahenk'in bu 2,5 milyar dolarlık satın alma sonrası nakit varlıklarıyla bir numaraya çıkması bekleniyor. Şahenk, bugün Garanti Bankası'nın yüzde 14.89'luk hissesini satarak 2,5 milyar doları kasasına koydu.

1 NUMARA OLABİLİR

Son Forbes listesinde ilk 5 dışında kalan Şahenk'in bu 2,5 milyar dolarlık nakit girişi sonrası en zenginler sıralamasında Murat Ülker'i de geçmesi kimseyi şaşırtmayacak.

İşte son sıralama:

1. MURAT ÜLKER YILDIZ HOLDİNG
3.7 milyar dolar

2. ŞARIK TARA ENKA İNŞAAT
3.3 milyar dolar

3. HÜSNÜ ÖZYEĞİN
3 milyar dolar

4. ERMAN ILICAK RÖNESANS HOLDİNG
2.8 milyar dolar

5. SEMAHAT ARSEL KOÇ HOLDİNG
2.2 milyar dolar

6. FERİT ŞAHENK DOĞUŞ HOLDİNG
2.1 milyar dolar

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Garanti Bankası Ferit Şahenk Murat Ülker Türkiye Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (20)

BIROL:

Bunlar hep AKP yandaş holding-ler. . . Bunlar neden 100/50 vergi vermiyor? Verdikleri vergilere bir bakin? Bunlar ve AKP Türk milletini kanini emen parazitler. . DUR DEMEK gerek. . . . .

6
7
yanıtYanıtla
zorby:

Yardım edecek olsalar bankada yıllardır kredi kartı aydatı, kredi masrafı adı altında para alarak insanları soymazdılar.

9
1
yanıtYanıtla
hedeeMobil-ANDROID:

Doğuş Holding 1950 yılından beri var şirketin büyüklüğünün AKP ile bir ilgisi yok. biraz arastirmayi seven bir millet olsaydik Doğuş'un Soma'daki maden faciasindan sonra 301 konut yapıp bağışlayacagini bilirdik

3
6
yanıtYanıtla
esat asaf:

bilip bilmeden sallmamayın lütfen. . . ferit bey türkoğlu türk ve vatansever biridir. eminim o parayla yine türkiyede istihdam yaratacak yatırımlar yapacaktır. vergisini son kuruşuna kadar öder. . . devlet o vergilerle fakire fukaraya yardım eder. . ayrıca kendisi de okul kütüphane lojman yaptırırır hayrına. . . müslümanız dersiniz günah almadan durmazsınız. Allah var Allah. . .

4
5
yanıtYanıtla
erol mehmet yıldız:

Bu yazdıkların hayatını ve servetini faize borçlu olan biri için.

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

TÜRKİYEDE BİLEĞİNİN GÜCÜYLE ZENGİN OLAN BEN GÖRMEDİM

7
1
yanıtYanıtla
memati:

ver desen 1 lira vermezler

6
1
yanıtYanıtla
çetin TekinMobil-ANDROID:

peygamber efendimiz dahi toprağin altına gittiyse diz toprağin üzerinde tepinmeye devam edin bakalim..

6
0
yanıtYanıtla
Aksakal:

Bana bu dunyada 2 m2 yer ve ahir dunyada bir agac golgesi yeter. . Baska bir seye gerek yok. . Insallah Rabbim nasip eder. .

6
0
yanıtYanıtla
CCC:

CEM UZANI TANIRMISIN???CAVİT ÇAĞLARI FALAN HER DEVRİN ZENGİNİ HER SİYASİNİN YÜCELTTİĞİ BAZI HOLDİNGLER OLUR KARŞILIKLI PASLAŞMAK İÇİN SONRA İLAHİ ADALET TECELLİ EDER BORSADA SOYGUNLAR DÜMENLER FALAN DERKEN MAHKEME KURULUR VE ÇOBANIN HAYATTAN ALDIĞI ZEVKİ ALAMAZ HALE GELİRSİN. İŞTE BUNCA PARA KUL HAKKI DOLAYLI YOLLARDAN OLUNCA ALLAHIN ADALETİDE PARASIZ BİR ADAMIN HUZURUNU O İNSANA VERMEMESİDİR. SEN İLERDEKİ HESABI GÖRÜNCE DİYECEKSİNKİİİİ PARAYLA SAADET OLMAZMIŞ DAHA DOĞRUSU İLAHİ ADALET HERŞEKİLDE TECELLİ EDİYORMUŞ. HELAL PARAMLA DAHA HUZURLUYDUM HARAMLA İŞTİGAL ETTİM HEM HUZURUM KAÇTI HEMDE HARAM PARAMI YİYEMİYORUM YARGILANIYORUM DİYECEKSİN. ÇALIK HOLDİNG DAHİL

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title