Haberler

    Dünyanın İlk Porselen Duş Karosuna İtalya'dan Ödül

    Güncelleme:

    Dünyanın ilk porselen duş karosunu geliştiren Seranit Grup, dünyanın en büyük ve kapsamlı tasarım yarışması olan A' Design Award'da Silver ödülünü kazandı.

    2 yıl süren Ar-Ge çalışmasıyla dünyanın ilk porselen duş karosunu geliştiren Seranit Grup, Aquanit ile Avrupa Tasarım Birlikleri Bürosu (BEDA), Politecnico di Milano Üniversitesi, Como Belediyesi Kültür Dairesi ve Ragione Lombardia'nın düzenlediği, dünyanın en büyük ve kapsamlı tasarım yarışması olan A' Design Award'da Silver ödülünü kazandı.

    "SERAMİĞİN ANAVATANINDAN TÜRKLERE TESCİL"

    Yarışmaya İnşaat Malzemeleri, Yapı Elemanları, Yapılar & Sistemler kategorisinden başvuruda bulundukların açıklayan Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, "Uluslararası ödüllerimize bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Bu ödül ile birlikte başarımız seramik ve porselenin anavatanı olarak kabul edilen İtalya'da da tescillenmiş oldu. Ödülümüzü 8 Haziran'da İtalya Como'da düzenlenecek Gala Gecesi'nde alacağız. Seranit Grup olarak bu başarıdan aldığımız şevk ve moralle daha fazla çalışacağız. Kalite ve mükemmellikte çıtayı daha da yükseğe çekeceğiz" dedi.

    ÜRÜNÜN ÖZELİKLERİ

    Porselenin leke tutmayan, yüksek dayanıklılığa sahip ve hijyenik özelliklerini estetik ve teknoloji ile harmanlayarak banyolara taşıyan Aquanit Porselen Duş Karosu, yüzeyinde oluşturulmuş dikdörtgen çukur bölme ile bir yıkanma alanı da oluşturuyor.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Milano İtalya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500

    Yorumlar (1)

    kenan tc:

    Robot cok guzel isilik yapiyor ama turkiyede Boyle Usta varmi gulesim geldi

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title