Haberler

Çorum Milletvekili Dr. Bağcı' dan Yalçın Kılıç'a Tebrik

Güncelleme:

Dr. Cahit Bağcı Çorum Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Yalçın Kılıç'a bir tebrik mesajı gönderdi

KILIÇ GÜVEN TAZELEDİ

Dr. Cahit Bağcı Çorum Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Yalçın Kılıç'a bir tebrik mesajı gönderdi. 
Bağcı Yalçın Kılıç'ın güven tazelediğini belirtirken, tüm yönetimi kutladı ve üstün başarılarının devamını diledi. Bağcı ayrıca şu ifadelerde bulundu: 
Çorum Esnaf ve Sanatkârları Odası Birliği Başkanlığına yeniden seçilmiş olmanız nedeniyle zat-ı âlinizi kutluyorum. 
Dün olduğu gibi bugün ve yarında ilimiz esnaf ve sanatkârlarının sorunlarına çözüm üretilmesine yönelik çalışmalarınız ve her zaman esnaf ve sanatkârlarımızın projelerinde destek olma konusundaki gayretleriniz için sizi ve yönetiminizi tebrik ediyorum. 
Gelişen ve büyüyen Çorum’umuzun daha da gelişmiş, huzurlu ve güvenli bir kent olmasına katkı sunacağınıza inanıyor, hayırlı olsun dileklerimle üstün başarılarınızın devamını diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Kaynak: Temsilci / Ekonomi

Yalçın Kılıç Cahit Bağcı Çorum Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title