Haberler

Bursalı Yeni Doblo Almanya'da Tanıtıldı

Güncelleme:

2015 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkacak olan, Tofaş’ın Bursa’daki tesislerinde üretilen Yeni Fiat Doblo'nun tamamen yenilendiği görülüyor.

Tofaş’ın Bursa’daki tesislerinde üretilen yeni Doblo, Almanya’daki IAA Hannover Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı’nda Fuarında tanıtıldı.

2015 yılının ilk çeyreğinde Avrupa ve Türkiye'de satışa sunulacak olan Yeni Fiat Doblo, tamamen yenilendi.

Bir önceki nesile göre daha modern bir görünüm kazanan Yeni Fiat Doblo’nun tamponları, inceltilmiş ve eğimli tavanla uyumlu, öncekilerden farklı kaputu ilk bakışta dikkat çekiyor.

KABİNDEKİ DEĞİŞİKLİK DİKKAT ÇEKİYOR

Yeni Doblo’nun kabin içindeki değişiklikleri de ayrıca öne çıkıyor. Yenilenen gösterge panelinin yanında gösterge paneli grafikleri, kaplamaları, direksiyon simidi ve kapı panelleri ile de Yeni Doblo farklılaşıyor.

Doblo’nun yolcu bölümünde dikkat çeken diğer özellikler arasında, elektrikli kapı camları, Bluetooth radyo ve USB girişi bulunan eğlence sistemi, 5 inç renkli dokunmatik ekranla entegre navigasyon sistemi ile dijital radyo playback’i (DAB) bulunan Uconnect sistemi yer alıyor.

DÖRT AYRI SEÇENEK

Dört ayrı gövde seçeneğiyle birlikte iki ayrı yükseklik ve iki ayrı uzunluk versiyonu bulunan Yeni Doblo’da 6 adet turbo dizel ve 3 adet benzinli motor seçeneği bulunuyor.

1.3 MultiJet II 75HP ve 90 HP 200 Nm 1.6 MultiJet II 100 HP ve 105 HP 290 Nm, otomatik şanzımana sahip 1.6 MultiJet II 90 HP 200 Nm ve MultiJet II 135 HP 320 Nm dizel motor seçeneklerinin yanı sıra benzinli motor seçeneklerindeyse 1.4 lt 95 HP 127 Nm, 1.4 TurboJet 120 HP 206 Nm ve 1.4 TurboJET 120 HP 206 Nm çift yakıtlı (benzin/metan) yer alıyor.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Fiat Doblo Almanya Tofaş Otomobil Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Y.K.:

Pejo, Wolksvagen arası bir ( şey ) olmuş, bir önceki kasa daha güzeldi, otomobil tasarımcıları bir ( şey ) çıkartamayınca böyle abik modeller çıkıyor ortaya, neyse hayırlı olsun bakalım.

16
13
yanıtYanıtla
ola:

ula nerde bizim malimiz oluyor italyalilarin mali biz sadece montajini yapiyoruz avrupada gitmez bunlar yaney tutmaz

12
7
yanıtYanıtla
adamın biri:

beş para etmez. koç yıllarca bize teneke sattı hala teneke satıyor. Koç gibiler olmasın bu aziz millet bu araba değil ferrarinin kralını yapar. Benim tasarladığım arabada mazot benzin elektirik yok sınırsız. komik dimi. ? grşürz

8
6
yanıtYanıtla
ayağımı yerden kessin de:

gece gündüz kış yaz çoluk çocuğuyla otobüse binmek zorunda kalan tüm arabası olmayan kardeşlerime allah tez zamanda en iyi arabaları versin. bu arabaya kötü diyenler bu pencereden bakmayı unutmasınlar. elbette ki mercedes ile bir değil ama bazen araba dört tekerden ibarettir.

9
1
yanıtYanıtla
oko oko:

teneke koç yıllardır bize demir satmış.

4
3
yanıtYanıtla
paramedik pilot:

NE Vrsa türkde var abi :D

4
2
yanıtYanıtla
gayserili:

Fiat, kaldir at.

1
1
yanıtYanıtla
hamza_nusaybinmobilWeb@haberler.com:

Süper. Başarılar doblo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title