Haberler

Boydakların Tutukluluk İtirazı Reddedildi

Güncelleme:

Kayseri'deki operasyond tutuklanan Boydak Holding'in iki yöneticisi Memduh Boydak ve Hacı Boydak için yapılan tahliye başvurusu reddedildi.

Kayseri'de tutuklanan Boydak Holding yöneticileri Hacı Boydak ile Memduh Boydak'ın tutukluluk hallerine yönelik itiraz reddedildi.

1. SULH CEZA MAHKEMESİNİN KARARI

Hacı Boydak ve Memduh Boydak'ın avukatları, tutukluluk halinin kaldırılması için Kayseri 1. Sulh Ceza Mahkemesine itirazda bulunmuştu.Mahkeme, itirazı reddederek tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Boydak Holding Memduh Boydak Hacı Boydak Kayseri Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

misafir:

Bütün terörün akil adamların dolmabahçe mutabskatının diyarbakırdaki devlet erkanıyla teröristlerin verdiği konserin çözüm sürecinin bu sureçte organize olmalarına göz yumulan teröristlerin vs vs hepsinin müsebbibi bulundu artık rshat bir nefes alır memleket... uyumaya devam Türkiyem...

15
6
yanıtYanıtla
zalimin zulmü:

ey Halk, bu yapılanlar zulumdür, zalimin zulmü varsa , mazlumun Allahı(C:C) var. bu vatandaşların cemeatten olduklarını bilmeyen yoktur, ancak hatırlayın bunlara ait istikbal firmasının logo renkleride AKP renkleriydi, taki hoca ile AKP ter düştü o renkler hemen değişti, şimdi gelelim esas konuya bu vatandaşlar hem cemeat hemde Abdullah gülün kuracağı partiye finans yardımı yaptıkları için AKP nin bir operasyon olduğu unutulmasın

15
4
yanıtYanıtla
hadilan:

arkadaşlar bugun istanbulda metroları kullanmayın istasyonlardan dahi uzak durun

1
12
yanıtYanıtla
yorumcu:

bireli gene pis oyunlar içinde

8
2
yanıtYanıtla
ZAMANINDA:

MAHALLEDE OLSUN, İŞ YERİNDE OLSUN BU SAYIN CEMAATCI ARKADAŞLAR HÜKÜMETE TOZ KONDURMAZLARDI. YA KARDEŞİM BAK BU YANLIŞ, BUNLARIN BU YAPTIĞI YANLIŞ DERDİK ONLAR ÖYLE ATEŞLİ SAVUNURDU Kİ AMAN AMAN. REİSLERİ NE DERSE ERTESİ GÜN BUNLAR TEKRAR EDERDİ. ŞİMDİ NE OLDU, SÖYLEYİN ŞİMDİ NE OLDU. O YÜZDEN HAK ADALET VE DOĞRULUK HERKESE BİR GÜN LAZIM OLACAK. DOĞRUYA DOĞRU EĞRİYE EĞRİ DİYEBİLMELİ İNSAN. . . .

7
2
yanıtYanıtla
Çok önemli bir bilgi,okuyun:

Paralelinde pislikler hoşlarına gitmeyen herkesi "bu adam paralelcidir" diye şikayet edip işinden el çektirilmesi sağlanıyor. Ayrıca paralelci memurlar diğer cemaat mensubu iş adamlarına hiç gözlerini kırpmadan sebepsiz yere milyonlarca lira vergi kesiyorlar. Memur açıl açık "ben cezayı keseyim de sen mahkemelerde sürün, git iptal ettir" diyebiliyor. Bugün paralelin pkk teröründen hiç bir farkı yoktur. Diğer islami cemaatler başta olmak üzere, tüm Türk halkı paralel örgütten zarar görmüştür.

4
5
yanıtYanıtla
vatan:

bizim gücümüz, ancak bize geçer. el altındakilere. . bu ülke reza zarrafa başarı ödülü vermiş bir ülke. . eminim bu insanların onlarca başarı ödülü vardır. . bu insanlar bunca sene AKP ye ne kadar destek vermişlerdi. .

3
3
yanıtYanıtla
gs 31 hs:

her kım sucluysa cezasını ceksın

5
0
yanıtYanıtla
vatansever:

türk adaleti hırsızları bırakır örnek rıza-suçsuzları tutuklar. .

2
2
yanıtYanıtla
yörük Mobil-ANDROID:

hainler cezasız kalmamalı

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title