Haberler

Belçika'nın En Ünlü Kupon ve Fırsat Sitesi Türkiye Pazarında

Ev ve bahçe ürünlerinden mutfak ürünlerine, kıyafetten ayakkabıya kadar çeşitli kategorilerde müşterilerine ücretsiz kuponlar ve indirimler sunan kupon sitesi Solden.be’nin Türkiye versiyonu Saleduck.com.tr ile yayında.

Ev ve bahçe ürünlerinden mutfak ürünlerine, kıyafetten ayakkabıya kadar çeşitli kategorilerde müşterilerine ücretsiz kuponlar ve indirimler sunan kupon sitesi Solden.be'nin Türkiye versiyonu Saleduck.com.tr ile yayında.

Ev ve bahçe ürünlerinden mutfak ürünlerine, kıyafetten ayakkabıya kadar çeşitli kategorilerde müşterilerine ücretsiz kuponlar ve indirimler sunan kupon sitesi Solden.be 2012 yılından beri Belçika ve Hollanda'da faaliyetini sürdürüyor. Yılın 365 günü çeşitli indirimler ve kuponlar sunan Solden.be sitesinin Türkçe versiyonu olan Saleduck.com.tr bugün yayına girdi.

Bir indirim ve kupon sitesi olan Saleduck, kullanıcılarına Türkiye'den ve dünyadan birçok online mağazanın yüzlerce indirim, fırsat ve kuponlarını sunuyor. Fırsatlara ve indirimlere ek olarak, ziyaretçilerinin indirim sezonunu beklemelerine gerek kalmadan daha az ödeyerek alışveriş yapmalarını sağlayacak Saleduck'a özel kuponları da sitelerinde yayımlıyorlar.

Saleduck'da de her gün siteye eklenen kupon ve fırsatları kullanan ziyaretçiler, online alışverişlerinden kar ederek, tablet, oyun konsolları, güzellik ve bakım ürünlerini, ev ve bahçe ürünlerini, otel ve uçak bileti rezervasyonlarını daha az ödeyerek satın alabiliyor. Clinique, Pierre Cardin ve Tatil.com gibi ünlü online mağazaların da içinde bulunduğu geniş mağaza seçenekleri sayesinde müşterilerine hem günlük olarak hem de özel amaçlar için kullanılan ürünleri indirimli olarak satın alma olanağını sağlıyor.

Türkiye'nin bir numaralı kupon sitesi olmayı ve kullanıcılarının kupon ve indirimler ile alışveriş yapmayı alışkanlık haline getirmelerini amaçlayan Saleduck Türkiye; ücretsiz kargo, hediye ürün ve ücretsiz rezervasyon gibi fırsatları da bünyesinde topluyor. Kuponların yanısıra çeşitli online mağazaların indirimlerine de yer veren ve gelecek vadeden bu indirim kuponu sitesi, uçak biletlerinden otel rezervasyonlarına, kıyafetten bebek ürünlerine kadar birçok ürünü daha ekonomik fiyatlarla ve çeşitli avantajlarla satın almanıza olanak sağlıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Hollanda Belçika Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title