Haberler

Adliyeye Sevk Edilen Ünlü İş Adamı "Çok Mutluyum" Dedi

Güncelleme:

Kayseri'de 'paralel yapı' operasyonunda dün gözaltına alınan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO'su Memduh Boydak ve iki yönetici adliyeye sevk edildi.

Kayseri'de 'paralel yapı' operasyonunda dün gözaltına alınan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ile Murat Bozdağ, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının tamamlamasının ardından adliyeye sevk edildi.

"ÇOK MUTLUYUM" DEDİ

Öğlen saatlerinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağlık kontrolüne getirilen yöneticilerden Hacı Boydak, DHA muhabirinin, 'Bir şey söylemek ister misiniz?' sorusu üzerine, "Çok mutluyum" dedi. Bu arada, Boydak'ların emniyetteki sorgularında, suçlamaları reddettikleri öğrenildi.

GÜLEREK GİTTİLER

Adliyeye sevk edilen iş adamlarının hepsinin gülerek ve tebessüm ederek polislerle birlikte gittikleri görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Boydak Holding Memduh Boydak Hacı Boydak Kayseri Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

Ak partili:

Ak partiye oy vermeyenin sonu .

11
25
yanıtYanıtla
Arnavut:

Servetlerini bine katladılar hala da Ak partiye oy vermeyenler nankördür.14 bin kişi çalıştırıyorlar,2003 ten önce kaç kişi çalıştırıyorlarda.

yanıt1
yanıt9
Talat PasaMobil-IOS:

Keser ve sap dondü .şimdi verin bakalım hesabı savcı hakimlere vatan hainleri

9
24
yanıtYanıtla
ASD:

Kim vatan haini onlar mı yoksa sen misin ? 1 dikili ağacın bile yoktur eminim bu vatan toprağına.

yanıt3
yanıt0
vatandas:

bu vatan haini dedigin insanlar ınsallah ahirette sıratta senınle karsılasırız zerre kadar sana ve senın gıbılere hakkımı helal etmıyorum yınede sıze bu dunyada kotu söz soylemeyecegım allah var herseyı goren duyan bılen odur. .

yanıt2
yanıt0
DAĞ KOMANDO 38:

YAHUDİ LOBİLERİ HIRİSTİYAN LOBİLERİNİ BESLEYEN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ALTINI OYAN DEVLET SIRLARINI SATAN SAF İMANLI VATANDAŞLARIN PARALARIYLA SALTANAT SÜREN BİR CEMAAT VE ONUN YANDAŞLARI VARSA ONA YARDIM ETMEYE DEVAM EDEN CEZASINI BULMALI BU ÜLKE SINAV SORUSUNU ÇALIP SATMAYA BENZEMEZ İSRAİLE ABD YE ASLA SATILIK DEĞİL

9
18
yanıtYanıtla
Vız gelirMobil-IOS:

Az yıyeydınız milletın parasını kapıdan sığmaz olmuşsunuz hanı obur dünyaya calisiyordunuz siz hacılar hocalar ?

3
21
yanıtYanıtla
osman:

Herkesi kendin gibi midesini düşünen mal sanıyon herhal

yanıt2
yanıt0
boydak holdingeMobil-ANDROID:

kayseri istikbale sahip cikmadi kayserinin en az yarisi dogrudan veya dolayli boydaktan ekmek yiyor holding yetkilileri sirketlerini yurtdisina tasisinlar kayseriliyim ama kayserilinin yaptigi bu ihanet zoruma gidiyor cekilsinler kayseri piyasasindan bize bu yarar

12
10
yanıtYanıtla
ahmet:

tayıbe tapanlar acaba deccalınız öldüğünde ne yapacaksınız

12
9
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title