Haberler

Eko Tatil Köyü'nden Kardeşlik Mesajı Çıktı

Giresun Piraziz İlçesi Şeyhli Eko Tatil Köyü bugün sıradışı bir gün yaşadı.

Giresun Piraziz İlçesi Şeyhli Eko Tatil Köyü bugün sıradışı bir gün yaşadı. Yaklaşık 3 ay önce Eko Turizm Programı içerisine dahil olan Şeyhli Eko Tatil köyü bugün Batmanlı yerli turistleri ağırladı. Şeyhli Eko Tatil Köyü sakinleri misafirlerini davul zurna eşliğinde karşılayarak birlikte kahvaltı yaptı ve halay çektiler.

İlk defa Karadeniz'e gelen Türkiye Petrolleri Batman Anonim Ortaklığı çalışanları ve ailelerine Şeyhli Eko Tatil Köyü'nün öncülüğünü yapan Emekli Öğretmen Ümmühan Aydın, kısa bir sunum yaparak Eko Tatil Köyü Hakkında bilgi verdi. Yöresel yemekleri tadan Batmanlı turistler gördükleri ilgiden dolayı çok memnun olduklarını, köyün doğasını, yemeklerini ve insanlarını çok sevdiklerini söyledi.

Yemeğin ardından Batmanlı turistler ve Şeyhli Eko Tatil Köyü sakinleri hep birlikte halay çekerek doyasıya eğlendiler.

Son dönemde Türkiye'de yaşanan terör olayları ile birlikte gerilen kardeşlik ilişkilerine dikkati çeken Batmanlı turistlerden Dilek Çelik Beycur, Abdurrahman Beycur ve Şeyhli Köyü sakinleri Ümmühan Aydın ile Hasan Yücel ülkeye birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdiler. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Piraziz Giresun Batman Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title