Haberler

Ekinci, Esnafla Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnafla bir araya gelerek talep görüşleri dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnafla bir araya gelerek talep görüşleri dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnaf gezilerinde vatandaşlara buluşup talep ve sorunları dinledi.

Akarbaşı, Haşimiye, Yıldız Meydanı, Sarayönü ve Kapaklı Pasajı esnafıyla bir araya gelen Ekinci, çarşı esnafıyla sohbet edip taleplerini dinledi. Meclis Üyesi Bilal Tekatlı ve bazı birim amirleriyle Eyyübiye İlçesinde birçok esnafı gezen Ekinci, esnafın sorunlarını dinlerken diğer taraftan da çevre temizliğini kontrol ederek çalışmaları yerinde inceledi. 'sıkılmadık el, dokunulmadık yürek kalmayacak ' sloganıyla hareket eden Ekinci, "İlk günden itibaren sürdürdüğümüz bu ziyaretlerle talepleri de birinci ağzıdan alıyoruz" dedi.

Esnaf ve vatandaşların taleplerini, birinci ağızdan dinlemeye özen gösterdiklerini ve bu kapsamda sık sık onlarla bir araya geldiklerini belirten Ekinci," Günün erken saatlerinde ilçemizde esnaf ve vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam ediyoruz. Bugün de çarşı esnafı, Tepe Mahallesi esnaf ve vatandaşları, Yıldız Meydanı, Divanyolu caddesi, Haşimiye meydanı, Sarayönü esnafımızı ziyaret ettik. Geziler esnasında belediyecilik anlamında yapılması gerekenleri yerinde görüp, vatandaşların taleplerini birinci ağızdan alıyoruz. Bu konuda da ilgili birimlere talimat verip en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Şehrin nabzını tutmaya çalışıyoruz. Bu tarz gezilerimize ilk günden itibaren başlamıştık. Bundan sonra da sık sık esnaf ve vatandaşlarımızın arasında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Ekinci Eyyübiye Ekinci Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title