Haberler

İyi Parti'nin Seçim Standına Saldıran 8 Kişi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

İstanbul Bağcılar'da İYİ Parti'nin seçim standına saldırıda bulunanlara yönelik operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Bağcılar'da İYİ Parti'nin seçim standına bulunanlara yönelik saldırıyla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

SOPA VE BIÇAKLI SALDIRIDA, 8 KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgiye göre Bağcılar'da seçim standı açan İYİ Partili gruba, dün saat 20.30 sıralarında ellerinde sopa ve bıçak bulunduğu belirtilen grup saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda parti standında bulunan 8 kişi yaralandı.

"50-60 KİŞİLİK GRUP SALDIRDI"

Yaralıların kaldırıldığı hastane önünde açıklama yapan İYİ Parti İstanbul İl Genel Sekreteri Dursun Aksu, "Saat 20.30 sıralarında 50-60 kişilik grup tarafından saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda arkadaşlarımız yaralandı. Bir arkadaşımızın durumu ağır" diye konuştu.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay sonrası kaçan 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ettiği öğrenildi

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

Bu arada İYİ Parti'den yapılan açıklamada ise olay anlatılırken, "Türk milletine sükunet tavsiye ediyoruz. Hukuk içinde gerekli çalışmaları başlattık" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Mert:

O kadar demokratik bir ülke olduk ki istanbul avcılar orta yerinde hdp seçim standı açılıp halay çekilebiliyor. trafik ışıklarından bile nefret ediyorum artık (sarı-kırmızı-yeşil) yazıklar olsun halay çektirip oy toplatanlara

7
7
yanıtYanıtla
sinan:

Nefret et etme onlarda bu ülkede yaşıyor vergi veriyor. Gelişmiş ülkelere bak hep toplumlarıyla barışık teknoloji üreten devler.

yanıt3
yanıt3
VER MEHTERİ:

BU DAHA BAŞLANGIÇ DOLAR 4 TL EURO 5 TL BENZİN 6 TL

8
4
yanıtYanıtla
hasan:

hey türk gençliği ülkenizin geleceği için kendinizin geleçeği için çoçuklarınızın geleçeği için oyunuzu kullanırken çokkkkkkk düşünün

11
0
yanıtYanıtla
ÜLKÜÜ:

KENDİNE VATANSEVER DİYEN . . . ÜLKÜCÜLER SALDIRIYOR BOŞLUĞU SİZ DOLDURUN

3
6
yanıtYanıtla
araştırmacı:

Bir AKPli olarak artık durma zamanı seçim ayagına vaadetler ediliyor neden seçimi bekliyorsun ? yapsaydın daha öncesinden

7
2
yanıtYanıtla
Hak58:

Bayat numara

5
2
yanıtYanıtla
Salih:

Seçim yaklaşiyor müjde üstüne müjde veriyor akp

4
2
yanıtYanıtla
Birisi:

OHAL koşullarında seçime götürülüyoruz. Bu zaten başlı başına Adaletsiz ve Yanlış. Bir de üzerine Saadet Partisinin seçim çalışmaları engelleniyor, İyi Partinin Seçim Standına böylesine çirkin ve alçakça bir saldırı düzenleniyor. Kim veya kimler yapmış olursa olsun, arkasında kim/kimler olursa olsun, bu saldırıyı yapanların niyeti ne olursa olsun eğer OHAL koşullarında herhangi bir partinin seçim standına bunlar yapılıyor ise yönetenlere sorulması lazım bu nasıl OHAL''de mümkün olabiliyor?

3
1
yanıtYanıtla
DEMOKRATİK ÜLKEYİZ:

BIRAKIN GİRSİNLER, BIRAKIN YAPSINLAR. VİCDAN HÜR , CANI HÜR MİLLETİZ. AMA KİMSE ALÇAKLIK VE HİANLİK YAPMASIN KİMSE. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title