Haberler

Uşak'ta Gurbetçi Festivali Ekin Uzunlar Konseriyle Son Buldu

Güncelleme:

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen Gurbetçi Festivali, Ekin Uzunlar konseriyle sona erdi. Festivalde Ekin Uzunlar sevilen parçalarını seslendirdi ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından hediyeler takdim edildi. Ayrıca, festival öncesi Uşak Belediyesi Kadın Futbol Takımı şampiyonluk kupasını teslim aldı.

Uşak'ta bu yıl ikincisi düzenlenen Gurbetçi Festivali Ekin Uzunlar konseriyle sona erdi.

Uşak Belediyesince Yeşil Karaağaç Mesire Alanı'nda düzenlenen festivalin son gününde Ekin Uzunlar sevilen parçalarını seslendirdi.

Konser alanını dolduran müzikseverler Uzunlar'a eşlik etti.

Konserin ardından Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uzunlar'a hediyeler takdim etti.

Çakın, konuşmasında, "Yurt dışında yaşayan hemşehrilerimizin Uşak'ta olduğu dönemde bir araya gelip onların memleketimize daha da gönülden bağlanmasını ve vatandaşlarımızla güzel bir şekilde kaynaşmalarına bu festival dolayısıyla vesile olalım istedik. Görüyoruz ki harika kalabalık var. Emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Öte yandan konser öncesi Çakın, Kadınlar 3. Ligi'ni şampiyon tamamlayan Uşak Belediyesi Kadın Futbol Takımını tebrik ederek düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını teslim etti.

Kaynak: AA / Eğitim

Uşak Belediyesi Mehmet Çakın Futbol Uşak Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title