Haberler

Trakya Üniversitesi Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Güncelleme:

Trakya Üniversitesi'nin (TÜ) ek yerleştirme sonuçlarına göre tüm bölümlerinin dolacağı öngörülüyor. Lisans ve ön lisans programlarına toplamda 8 bin 639 öğrenci yerleşti ve doluluk oranı yüzde 99,47'ye ulaştı. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, yeni öğrencileri tebrik ederek 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesini temenni etti.

Trakya Üniversitesinin (TÜ) ek yerleştirme ile tüm bölümlerinin dolacağının ön görüldüğü bildirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, YKS yerleştirme sonuçlarına göre TÜ lisans programlarına 4 bin 383 öğrenci yerleşirken ön lisans programlarına ise 4 bin 256 öğrenci yerleşti.

Üniversite lisans ve ön lisans programına katılan 8 bin 639 öğrenciyle en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer aldı.

Lisans ve ön lisans programlarındaki doluluk oranı önceki yıla göre artarak yüzde 99,47'e ulaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 2023-2024 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Bu yıl rekor doluluk oranına ulaşıldığını belirten Tabakoğlu, şunları kaydetti:

"Yeni öğrencilerimizin ailemize katılmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Türkiye'nin en yaşanabilir şehri Edirne ve TÜ sundukları kaliteli yaşam ve eğitim imkanlarıyla heyecanla yeni öğrencilerini bekliyor.

Türkiye'nin en köklü ve güçlü üniversitelerinden biri olan TÜ'lü olma ayrıcalığını yaşayacak olan değerli öğrencilerimi tekrar tebrik ediyorum. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nın öğrencilerimize, akademik ve idari çalışanlarımıza başarı, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum."

Ek yerleştirme sonuçları ile öğrenci sayısının, bu yıl açılan toplam 8 bin 685 öğrenci rakamına ulaşarak doluluk oranının yüzde 100'e ulaşması bekleniyor.

Kaynak: AA / Eğitim

Trakya Üniversitesi Erhan Tabakoğlu Rektör Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title