Haberler

SEÜ Rektörü Doğan Muş Protokolünü Ziyaret Etti

Güncelleme:

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Doğan ve Meslek Yüksekokul Müdürü Kenan Bora Muş protokolünü ziyaret etti.

Muş Valisi Vedat Büyükersoy'u ziyaret eden Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü Doğan, üniversite hakkında bilgi verdi.

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi'nin 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı'nda öğrenci almaya başlayacaklarını belirten Prof. Dr. Doğan, yenilikçi, üreten, sorumluk sahibi erdemli bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Doğan, öğrencilere hayatın her alanında kullanabilecekleri İngilizce ve bazı bölümlerde Kürtçe dil eğitimi de öğreteceklerini kaydetti. Muş Valisi Büyükersoy da eğitimin önemine dikkat çekerek, Selahaddin Eyyubi Üniversitesi'nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektör Doğan, ardından Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Doğan, Asya'ya üniversitenin misyonu ve vizyonu hakkında bilgiler sundu. Prof. Dr. Ekrem Doğan'ın Muş'ta uzun yıllar hekimlik yaptığını hatırlatan Belediye Başkanı Asya, kendisinin Muş'ta başarılı bir şekilde görevini ifa ettiğini vurguladı. Asya, Doğan'ın Selahaddin Eyyubi Üniversitesi'ni de başarıya ulaştıracağına inandığını sözlerine ekledi.

Muş ziyaretinin son durağı Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü oldu. Burada da üniversiteler hakkında karşılıklı bilgi paylaşımı oldu. Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Selahaddin Eyyubi Üniversitesi'nin başarılı çalışmalara imza atması dileklerini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Doğan, Vali Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Feyat Aslan ve Rektör Nihat İnanç'a Selahaddin Eyyubi Üniversitesi'ni simgeleyen işlemeli birer bakır tabak hediye etti. Muş protokolü de konuklarına çeşitli hediyeler sundu.

Kaynak: Temsilci / Eğitim

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Vedat Büyükersoy Nihat İnanç Feyat Asya Eğitim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title