Haberler

Rektör Turabi'den öğrenci evine çat kapı ziyaret: 'Ev tertemiz, bal dök yala'

Güncelleme:

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, ara sınavlar öncesinde öğrencilerin evlerine çat kapı ziyarette bulundu. Temizlikleriyle dikkat çeken bir öğrenci evini ziyaret eden rektör, öğrencileri ve annelerini kutladı.

Rektör Turabi'den öğrenci evine çat kapı ziyaret: "Ev tertemiz, bal dök yala"

AMASYA - Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, ara sınavlar öncesinde öğrencilerin evlerine çat kapı ziyarette bulundu. Taşova'da gittiği bir evin temizliğini görünce 'Bal dök yala, o kadar temiz" şeklindeki sözleriyle mutluluğunu yansıtan Rektör Turabi, öğrencilerini ve onları yetiştiren annelerini kutladı.

İlçelerde bulunan meslek yüksekokullarında temaslarda bulunan Prof. Dr. Turabi, Taşova MYO'da eğitim gören Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Programı 2. sınıf öğrencileri Konyalı Şerafettin Değirmenci ve Niğdeli Yusuf Özden'i kaldıkları evlerini çat kapı ziyaret etti.

Öğrencinin annesiyle telefonda görüştü

Yusuf Özden'in annesiyle telefon görüşmesi yapan Rektör Turabi, "Onlar sizin yavrunuz. Ama bizimde şu an emanet evlatlarımız. Gözünüz arkada kalmasın. Evleri tertemiz. Haberiniz olsun. Bal dök yala, o kadar temiz. Cennet sizlerin ayakları altında ne yaparsak yapalım. Analarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Oğlunuz doğru yerde" diye konuştu.

Ziyarette rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Kızılkaya, Genel Sekreter Osman Akbaş ile Yüksekokul müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan Şahin de yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Ahmet Hakkı Turabi Ahmet Hakkı Turabi Rektör Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title