Haberler

Öğretmenden Öğrenciye "Ödevini Çantana Yavaş Koydun" Dayağı

Güncelleme:

Adana'da bir öğretmen, 9 yaşındaki öğrencisini, ödevini çantasına geç koyduğu için önce cetvelle sonra da tokat atarak darp etti, korkan küçük çocuk okula gidemiyor.

Adana'da bir öğretmenin 9 yaşındaki öğrencisini ödevini çantasına geç koyduğu gerekçesiyle önce cetvel ile daha sonra da tokat atarak darp ettiği ileri sürüldü.

Babası Süleyman Güngör TIR sürücüsü, annesi Saide Güngör (32) ise ev hanımı olan 9 yaşındaki 3. sınıf öğrencisi H. Güngör, eğitim gördüğü Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu'na gitti.

"ÖDEVİNİ ÇANTASINA GEÇ KOYDUĞU İÇİN DAYAK YEDİ"

Ders sırasında sınıf öğretmeni İ.M., öğrencisi H. Güngör'e ödevini çantasına koymasını istedi. Ancak H. Güngör biraz gecikince, öğretmeni bu duruma kızarak önce öğrencinin eline cetvelle vurup daha sonra da ensesine tokat attı.

Ancak Güngör, öğretmeni ensesine vururken çekilince boynun alt tarafında da darba bağlı kızarıklıklar oluştu.

VURDUĞUNU KABUL ETTİ AMA "VÜCUDUNU KIZARTMADIM" DEDİ

Güngör, dersi bittikten sonra evine geldi. Annesi oğlunun vücudundaki kızarıklıkları fark edip durumu öğrenince okula giderek müdüre bu durumu şikayet etti.

Öğretmen iddiaya göre cetvel ile vurduğunu kabul etti ancak kızarıklığı kendisinin yapmadığını ileri sürdü. Anne şikayetçi olduğunu söyledi. Okul yönetimi ise olayla ilgili inceleme başlattı.

"OKULA GİDEMİYOR"

Yarıyıl tatili bittikten sonra eğitim ve öğretimin başladığı ilk gün meydana gelen bu olaydan dolayı oğlunun okula gidemediğini, ancak okuyup asker olmak istediğini belirten Güngör, "Öğretmen ödevimi çantama geç koyduğum için beni önce cetvel ile sonra ise eliyle dövdü.

"ARKADAŞLARIMI DA DÖVÜYORDU"

Öğretmenim beni ve diğer çocukları da daha önce dövüyordu. Ben askerleri çok sevdiğim için okuyup asker olmak istiyorum ama okula gitmeye artık korkuyorum" dedi.

"BEN DÖVMEDİM, BAŞKASI DA DÖVMESİN"

Anne Saide Güngör ise oğlunu çok zor şartlarda büyüttüğünü, öğretmenin daha önce de oğlunu dövdüğünü ancak bu kez vücudunda izler olduğu için dayanamadığını belirterek, "Ben oğluma evde bir tokat atmıyorum.

Onu başkaları dövsün diye mi büyütüyoruz. Ben öğretmenin oğlumu dövmesini istemiyorum. Bu nedenle ondan şikayetçi olacağım" diye konuştu.

Konuyla ilgili Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü de inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Süleyman Güngör Yeşilyurt Seyhan 3.Sayfa Eğitim Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

500

Yorumlar (13)

m hacı:

bunu habere yansıtana kadar gidin o hoca bozuntusunu sınıftan alın gereğini yapın bakim bir daha yapıyormu

2
11
yanıtYanıtla
xx:

Şiddeti şiddetle mi çözeceksin?

yanıt1
yanıt0
Müjdat ALTUNTAŞ:

Şiddet şiddet ile çözülmez belki ama, karşı taraf bunun ne kadar kötü olduğunu bir şekilde öğrenmeli. Bunun en akılda kalıcı yöntemi de M HACI kardeşimin dediğidir.

yanıt0
yanıt0
M HACI:

XX evladın olsa peki göz yumar mısın??? bu cocuk sadece 2 kızarıkla değilde belkide öldürülebilirdi. Günümüz malüm Allah korkusu kimsede olmadığı için sık rastlanan bir durum haline geldi. Bu arada bende adanalıyım şahsen benim cocuğuma yapılsa karşılığı dediğim gibi olur.

yanıt1
yanıt1
Taner Yener:

Yeni sistemde bütün veliler bilinçli tüketici maşallar, kafası basmayan, haylaz çocuklarını süper zeka sanıyorlar. bütün dersleri 100 düşsün istediklerinden öğretmenlere büyük baskı var. veliler öğretmenleri hedef haline getirmek için sürekli medyayı kullanıyorlar.

7
0
yanıtYanıtla
Eci:

Tam olarak bu konu için değil ama arada da dövün çocuğunuzu doğruyu yanlışı öğretin hata yaptığında ceza verin.Yoksa sonra sizi de toplumu da takmayan bencil bir birey olcak.Atalarımız boşuna dememiş ağaç yaşken eğilir

3
4
yanıtYanıtla
Kozanoğlu:

Öğretmen kızmasın, düşük not vermesin, suç işleyene ceza vermesin. bence hepsi ölsün. . Adanaya sevgilerle.

6
1
yanıtYanıtla
Şirin Yıldız:

Ben de bir kadınım, kadın kadından anlar. Çocuğun anası spikopat ve çocuğun öğretmenine kafayı takmış, öğretmeni harcamaya çalışıyorlar. Adana pisliğin başkenti zaten.

5
1
yanıtYanıtla
ogrenci:

Bu ogretmenlerinde yilda bir psikolojik muayeneden gecmesi gerek

2
3
yanıtYanıtla
Turk:

Adana çık aradan

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title