Haberler

Okul tuvaletinde skandal görüntüler! Arkadaşlarını darbedip bir de kayda aldılar

Güncelleme:

Düzce'deki bir ortaokulda, 3 öğrenci, aynı okulda eğitim gören bir öğrenciyi tuvalette sıkıştırıp darp etti. Olayı cep telefonuyla kaydeden öğrenciler, görüntüleri arkadaşları arasında yaydı. Görüntülerin ortaya çıkması sonrası okul yönetimi, durumu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve polise bildirdi. 3 öğrenci hakkında okuldan uzaklaştırma kararı verildi ve adli soruşturma başlatıldı. Darp edilen öğrencinin babası, "Okulda öğretmenler korkmuş artık müdahale edemiyorlar." ifadelerini kullandı.

Düzce'deki bir ortaokulda 3 öğrenci, aynı okulda eğitim gören 8'inci sınıf öğrencisi U.C.'yi (13) tuvalette sıkıştırdı. İçlerinden biri U.C.'ye tokat atarken, diğer 2'si de o anları kaydetti. Görüntülerin ortaya çıkması sonrası 3 öğrencinin okuldan uzaklaştırılmasına karar verildi, haklarında adli işlem de başlatıldı.

Okul tuvaletinde skandal görüntüler! Arkadaşlarını darbedip bir de kayda aldılar

OKUL TUVALETİNDE DARBEDİP KAYDA ALDILAR

Olay, dün Azmimilli Mahallesi'ndeki Azmimilli Ortaokulu'nda meydana geldi. 8'inci sınıf öğrencileri M.U., C.B. ve K.Y., aynı okulda eğitim gören U.C.'yi okul tuvaletinde sıkıştırdı. M.U. isimli çocuk, "Bir daha Hasan'ın sevgilisine yazarsan var ya, özür dile" diyerek U.C.'ye tokat attı. M.U.'nun yanındaki arkadaşları C.B. ve K.Y. ise o anları cep telefonuyla kaydetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın ardından darp görüntüsü, okuldaki arkadaşlar arasında yayıldı. Görüntünün ortaya çıkması sonrası okul yönetimi, durumu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile polise bildirdi. 3 çocuk hakkında okuldan uzaklaştırma kararı verildi, polis de adli soruşturma başlattı.

Okul tuvaletinde skandal görüntüler! Arkadaşlarını darbedip bir de kayda aldılar

"ÖĞRETMENLER KORKMUŞ MÜDAHALE EDEMİYOR"

Z.C.'nin babası Volkan C., oğlunu darbeden 3 çocuktan şikayetçi oldu. Volkan C., oğlunun okulda güvende olmadığını ifade ederek, "Benim çocuğumu dün bu okulda darbettiler. 1 aydır da darbediyorlar. Çocuklar arasında kavga diye ben konuya dahil olmak istemedim. Fakat bu olay 1 aydır yaşanıyor. Dün de videoların çekildiğini gördük. Benim çocuğumu tuvalete sokuyor, videolar da var zaten. Okulda öğretmenler korkmuş artık müdahale edemiyorlar. Şikayet ediyoruz, 'Bunlar pislik zaten biz de bezdik', diyorlar. Benim çocuğum güvende değil. Tüm yetkililerden konuyla alakalı yardım istiyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Milli Eğitim Müdürlüğü Çocuk Düzce Hukuk Çocuk 3.Sayfa Eğitim Haberler

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı?
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

500

Yorumlar (50)

Ali Tokgönül:

Sistem değiştirmekten yoruldular ama şuna bir çözüm bulamadılar ... Eeee 21 senenin getirdiği sistem ve bu sistemde büyüyen çocuklar .

299
77
yanıtYanıtla
Bilge Tanrıöver :

Öğretmen müdahale edecekmiş!!! kolluk kuvveti mi öğretmenler

209
81
yanıtYanıtla
Narter Nart:

öğreticiler aynı zamanda eğitimcilerdir. hatırlatmak isterim...

yanıt85
yanıt44
Blackened:

Narter senin dimagindaki öğrenci profili 20-30 yıl öncesine ait. 13-14 yaşında öğrenci kasaturayla, kelebekle derse geliyor. Öğretmen birşey dese okul çıkışına öğretmen dövmeye! adam topluyor sen ne eğitiminden bahsediyorsun? Bunlar 12 yıllık zorunlu eğitimin meyvesi! Başarı-basarisizlik yok, öğretmene itibar sıfıra indirildi. Kimi nasıl eğitecek bu koşullarda öğretmen? Polisin giremediği mahallelere öğretmen giriyor bil isterim...

yanıt131
yanıt10
Ne Demeli:

Nart arkadaşım her yere bir yorum bırakmış bu konuda büyük sıkıntı yaşamış gibi... öğreticiler aynı zamanda eğiticidirler cümlesine katılıyorum amma bir farkla aileler destek verirse.. maalesef aileler bu konuda sınıfta kalıyorlar. Örnekleri çok.

yanıt53
yanıt4
Narter Nart:

Sn. Blackened..polisin giremediği mahallere öğretmen giriyor..ifadesi dışında söylediklerinizi doğruluyorum. Çalışma koşullarızın zorluğunu da kabul ediyorum... Ancak eğitimciler az bir şeyleri değiştirmek için mücadele azmine sahip olmalıdır..Köy enstitüsü öğretmen ile tanışma onuruna erişen biriyim...Öğretici ile eğitimci arasındaki farkı görebiliyorum. Öncekiler ve sonrakiler arasındaki mantalike farkını da görebiliyorum.Üstün ahlak ve bilgili yeni neslin yine sizin eseriniz olması dileğiyle.

yanıt2
yanıt1
Narter Nart:

Sn. ne demeli. bu konuda büyük sıkıntı yaşamış gibi değilim...Toplumdaki olumlu ve olumsuz her gelişmenin eğitimcilerin eseri olduğunu düşünen ve toplumun eğitimciler ile güzelleşeceğine inanan biriyim. Elini uzatmaktan tırsan tabiki şimdikilerle değil... Bir yerde bir yamuk görürsem düzeltmek için birkaç şey söylemek VATANDAŞLIK görevim...

yanıt2
yanıt0
YalancıSavar:

Tamam senin çocuğunu okulda çevir çevire döverlerken çğetmenler de otyurup çekirdek çitlesinler

yanıt1
yanıt0
Deniz SORAN:

Malesef ki Öğretmenlerin kendisi ciddi tehlike altında. Her geçen gün daha da ayaklar altına alındı öğretmenlik mesleği. Hiç bir şekilde ne öğretmenin nede okul yönetiminin yaptırım gücü kalmamış durumda

213
15
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Bu yorumunuz aklıma o meşhur paradoksu getridi... Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan.... Ne ekersen ......

yanıt38
yanıt21
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title