Haberler

Amasya Üniversitesi öğrencisi Semanur Tahtakılıç, dualarla anıldı

Güncelleme:

Amasya Üniversitesi Taşova Yüksel Akın MYO öğrencisi Semanur Tahtakılıç, otobüs kazasında hayatını kaybettikten sonra okulunda dualarla anıldı. Kazada hayatını kaybeden diğer öğrenciler de rahmetle anıldı.

RAFET ÖZTÜRK

Amasya'nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün 30 Eylül'de devrilmesi üzerine, dördü Amasya Üniversitesi öğrencisi olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetmiş, 35 kişi de yaralanmıştı. Kazada ölen Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksek Okulu Posta Hizmetleri 1. sınıf öğrencisi Semanur Tahtakılıç, okulunda düzenlenen programda anıldı.

Merzifon'da 30 Eylül'de yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksek Okulu Posta Hizmetleri 1. sınıf öğrencisi Semanur Tahtakılıç bugün okulda düzenlenen bir programla anıldı. Sırasına fotoğrafının konulduğu alana arkadaşları ve öğretmenlerinin karanfil bıraktığı anma programında dua edilmesinden sonra konferans salonuna geçildi. Arkadaşları Tahtakılıç'ı ayağa kalkıp alkışlayarak andı.

Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan Şahin, "Acı bir durum. Okula kayıt yaptırmaya gelen öğrencimiz, kendi umutları hayalleri vardı burada. Bir meslek sahibi olmak istiyordu. Onun hayallerini inşallah, buradaki arkadaşları gerçekleştirecek. Öğrencimiz Semanur'a ve hayatını kaybeden diğer öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

Aynı firmanın başka otobüsüyle seyahat eden sınıf arkadaşı Ayşegül Zehra Ekinci, "Ben de arkadaşım gibi aynı firmayla geliyordum, ondan bir sonraki otobüsle geliyordum. Buraya bütün umutlarım ve heyecanımla birlikte geliyordum. Arkadaşımız için çok ama çok üzüldüm" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Eğitim

Yüksel Akın Taşova Amasya Kaza Eğitim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title