Haberler

2023 YKS Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Güncelleme:

ÖSYM, 2023 YKS ek yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu. İlk yerleştirme işlemlerinde yerleşemeyen adaylar için üniversitelerin boş kontenjanları tekrar tercihe açıldı.

ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı ( Yks ) ek yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamaya göre; YKS'nin ilk yerleştirme işlemlerinde herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen adaylar için üniversitelerin boş kontenjanlarının tekrar tercihe açıldığı 2023-YKS ek yerleştirme süreci tamamlandı. Sonuçlar https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden erişime açıldı.

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili gençler, 2023-YKS Ek Yerleştirme süreci tamamlandı. Üniversiteye yerleşen adaylarımızı tebrik ediyorum. Üniversiteli kardeşlerimizin tahsillerini en verimli şekilde tamamlayacaklarına inanıyor, her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Ek Yerleştirme Ösym YKS Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title