Haberler

Eğilmez STK'lardan Destek İstedi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez, sivil toplum kuruluşlarından destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez Seçim çalışmalarına sabah saatlerinde Şanlıurfa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay'ı ziyaret ederek başladı.

Eğilmez'i yönetim kurulu üyeleri ile beraber karşılayan Şefik Bakay, Yusuf Eğilmez'in il başkanlığı döneminde Şanlıurfa'da yaptığı çalışmalara değindi. Birçok konuda il başkanlığına müracaat ettiklerinde her sorunlarıyla bire bir ilgilenen bir başkan gördüklerini söyleyen Bakay; "Meclise gitmeniz durumunda esnaf odalarının sorunlarıyla aynı şekilde ilgilenmenizi bekliyorum" diyerek kendilerine ziyaret etmeleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Memlekete hizmet etmek için ellerinden geleni her zaman yaptığını bundan böyle de yapacaklarını söyleyen Eğilmez, "Ben il başkanlığı döneminde olduğu gibi Allah kısmet ederse Milletvekili seçildiğim takdirde de esnafımızın sorunlarını her zaman kendime dert edineceğim. İstihdam sağlayan esnafımız bizim için her zaman önceliklidir. AK Parti hükümetleri her zaman üretim yapan esnafımızı baş tacı etmiştir" dedi.

BADILLI'YI EVİNDE ZİYARET ETTİ

Esnaf Odaları Birliği ziyaretinden sonra milletvekili adayı Yusuf Eğilmez beraberinde Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir ve Karaköprü SKM görevlileriyle AK Parti Karaköprü eski ilçe başkanı aynı zamanda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan Faruk Badıllı'yı evinde ziyaret etti.

MÜSİAD, MEMUR SEN VE RUHADER DE ZİYARET EDİLDİ

Seçim çalışmalarını gün boyu sürdüren Eğilmez, sırasıyla MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Abdurrahman Yetkin, Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun ve RUHA DER Başkanı Salih Samak'ı ayrı ayrı ziyaret ederek dua ve desteklerini talep etti.

SARAYÖNÜ ESNAFI EĞİLMEZ'E YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

STK ziyaretleri sonrası Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Karaköprü SKM Koordinatörü Zeki Kurt ve partililerle beraber Sarayönü esnafını ziyaret eden Eğilmez'e Sarayönü esnafı yoğun ilgi gösterdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

YUSUF EĞİLMEZ Karaköprü Şanlıurfa Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

siverekli:

Hangi yüzle STK lara Gidiyorsun STK Dikate Aldınızmı Hepisini Kandırdınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title