Haberler

Edremit'te Bayram Siyasetçileri Bir Araya Getirdi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, yerel seçimlere kısa bir süre kalması nedeniyle, ilk kez Kurban bayramı siyasetçileri bir araya getirdi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, yerel seçimlere kısa bir süre kalması nedeniyle, ilk kez Kurban bayramı siyasetçileri bir araya getirdi. Halkın özlediği bir bayramlaşma yaşandı.

Öğretmenevi ve huzurevindeki resmi bayramlaşmanın yanı sıra Edremit Belediyesi'nde dışarıda düzenlenen bayramlaşma töreni de ilgi görürken, siyasetçilerin buluşmasına sahne oldu.

AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak sırasıyla, Edremit Belediyesi, CHP ve MHP İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım beraberinde meclis üyeleri olduğu halde, AK Parti'ye bayram ziyaretinde bulundu. CHP'nin ziyaretinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Edremit meclis üyeleri, partililer, vatandaşlar ile belediye eski başkanı Yunus Bozbey'de katıldı.

AK Partililerin, MHP ziyaretinde ise Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, partililer ile bayramlaştı.

Kadıköy'de de bayram coşkusu yaşandı. Belediye Başkanı Hasan Özel'in makamındaki bayramlaşma töreninde büyük izdiham yaşandı.

Bayram nedeniyle, AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, Esnaf Odaları Birliği'ni ziyaret etti. Tüm oda başkanlarının hazır bulunduğu bayram ziyaretinde bir ilk yaşandı. Ardından oda başkanları da sırasıyla siyasi parti ilçe teşkilatlarına bayram ziyaretinde bulundular.

AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, halka hizmet için görev yaptıklarını, kırgınlıkların, küslüklerin kimseye bir şey kazandırmayacağını belirterek, "AK Parti ülkede huzur ortamının sürmesi için gece gündüz çalışıyor. Birileri de bu sürmesin diye çalışıyor. Huzursuzluk, kavga olsun istiyor. Bu bayramda her şey geride kalsın, yaşanan güzellikler her zaman devam etsin. İnsanımız hep huzurlu, mutlu olsun"şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyesi Harun Yüzüak Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title