Haberler

Ece Üner'den duygusal Pınar Gültekin sözleri: Acı çekiyoruz ve kimse duymuyor

Güncelleme:

Ece Üner, Pınar Gültekin'in eski sevgilisi tarafından katledilmesinin ardından kadın cinayetlerine olan tepkisini ana haber bülteninde yaptığı konuşma ile gösterdi. Üner, "Acı çekiyoruz ve kimse duymuyor. Cehennemdeyiz. Artık duyun bizi" dedi. Ece Üner'in konuşması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledildiğinin ortaya çıkmasının ardından Ana Haber Bülteni'nde yaptığı konuşma ile yaşananlara tepki gösterdi. Ece Üner, "Acı çekiyoruz ve kimse duymuyor. Cehennem acı çektiğin değil acı çektiğini kimsenin duymadığı yerdir derler. Cehennemdeyiz. Artık duyun bizi." ifadelerini kullandı.

Ece Üner'in konuşması şu şekilde:

"BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM, SEVİNEMİYORUM"

"Doğarken ağladı insan diyor ya bugün benim doğum günüm. Sevinemiyorum. Aksine acı çekiyorum. Çünkü biz kadınlar Türkiye'nin tüm kadınları birbirimize görünmez sicimlerle bağlıyız.

Hangi partiden olduğumuz, hangi takımı tuttuğumuz, hangi aileye doğduğumuz hiç fark etmez. Birimiz zulme uğradığında diğeri de çaresizlik hissediyor çünkü insan ancak başka insan aracılığıyla insan oluyor.

"BİRİMİZ ÖLDÜĞÜNDE DİĞERİMİZ AYNI GEREKÇELERLE ÖLEBİLİR"

Onun için biz birbirimize görünmez seçimlerle bağlıyız. Birimizin acısı hepimizin ortak acısına denk düşüyor ve birimiz öldürüldüğünde diğerimizin de tam olarak aynı gerekçelerle öldürülebileceği anlamına geliyor.

Sıradaki ben olabilirim, sen olabilirsin, en yakın arkadaşın olabilir. Birimiz güvende değilse hiçbirimiz güvende değil. Aynı şekilde katillerimi de birbirlerine görünmez sicimlerle bağlı. Ve onların da partisi, tuttuğu takım, ailesi fark etmez. Ve onlar da bizi katlettiğinde diğerinin de tam olarak aynı gerekçelerle bizi katledebileceği anlamına geliyor.

"ACI ÇEKİYORUZ VE KİMSE DUYMUYOR"

Ve onlardan biri güvendeyse hepsi güvende. Acı çekiyoruz ve kimse duymuyor. Cehennem acı çektiğin değil acı çektiğini kimsenin duymadığı yerdir derler. Cehennemdeyiz. Artık duyun bizi."

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Öte yandan, Ece Üner'in konuşması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da "Ece Üner" etiketiyle binlerce paylaşım yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Gültekin Metin Avcı Ece Üner Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (29)

ayhan:

kuzu ! seni izleyen var mı. ? 2 ratng al sonra konusalım

3
26
yanıtYanıtla
KAYHANN:

lan bir rahmet dile sana yorum yap diyen olmadı ki

yanıt0
yanıt3
Hasan:

Kadına, kaldıracağından fazla yük yüklüyoruz. Bu sistemi de kadınlar savunuyor. Kadın, annelik eşlik görevlerini bir kenara bırakınca erkekleşti. Daha doğrusu erkekleştirildi. Ama Erkekler dünyası kadının kaldıracağı gibi değil. Erkekler bil ekaldıramıyor çoğunlukla baksanıza etrafınıza. . Fıtratın dışına çıkarsanız birileri bedel öder her zaman ama kurunun yanında yaş misali. Allah rahmet eylesin

15
10
yanıtYanıtla
diken:

güzel yorum

yanıt1
yanıt1
nur:

evet kadın erkek, erkek kadın fıtratını üstlenmeye çalışırsa malesef bir taraf zarar görüyor ki o kadın oluyor genelde

yanıt1
yanıt0
vatandas:

haberleri bu bayanın sunduğu icin izliyorum cok hoş bir sunumu var

10
3
yanıtYanıtla
Cumhuriyetkadini:

Bayan degil, KADIN!!!!!!!!

yanıt0
yanıt0
atarabacı osman:

abi benim anlamadığım, haberler ve haber kanallarında neden güzel kadınları seçiyolar abi, yoksa millet yıllardır hep aynı haberleri dinleyip hiç bir şeyin değişmediği için dinlemediği için olabilir mi, gerçi bazıları canlı bombaya benziyo ama ne yapalım idare edecez

4
9
yanıtYanıtla
LAN İSMAİL:

Masum insanları canavarca hisle öldürenleri, çocuk tecavüzcülerini, seri katillerini, evlat katillerini ana baba katillerini, vatan hainlerini idam bir an önce getirilmelidir.

9
0
yanıtYanıtla
Elif:

Belli dövmüşsün birilerini ya da aynı zihniyettesin ayhan mahluku, zoruna gitmiş belli işi reytinge vurup Ece Üner''e laf ediyorsun. Cehennem olun gidin, o zaman dünya daha güzel bir yer olur. Sözüm kadına hoşgörü, nezaket ile yaklaşan beyefendilerden dışarı, yabanilere !

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title