Haberler

Ece Erken ve Demet Şener Canlı Yayında Kavga Etti

Güncelleme:

Demet Akalın ve İbrahim Kutluay ayrılığının sebebi olarak görülen Demet Şener, Ece Erken'in 'Demet Akalın'ın eşyaları o dönem kapıya atıldı' yorumuna sinirlenerek canlı yayına bağlandı.

Geçtiğimiz günlerde paylaştığı gelinlikli fotoğrafına "Zamanında Demet Akalın'ı sizinle aldatmadı mı?" yorumunu yapan takipçisine "Yıllarca üzerimden prim yaptı artık susmak yok" diyen Demet Şener'in bu sözleri Ece Erken'in sunuculuk yaptığı programda gündeme geldi.

"DEMET'İN EŞYALARI ATILDI"

Yaşanan konuyu programda konuşarak "Demet Akalın'ın eşyaları o dönem kapıya atıldı" diyen Ece Erken'e sinirlenen Demet Şener, canlı yayına bağlanarak ağır sözler söyledi.

"ECE ERKEN DOĞRULARI SÖYLEMİYOR"

Ece Erken hakkında ağır ithamlarda bulunan Demet Şener, "Orada oturan yayın ilkelerine uymak zorunda olduğunuz bir şeyi araştırmadan, sadece duyumlarla birilerinin maşaları olarak söylenen sözlerin özellikle Ece Erken tarafından hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını şerefim üzerine yemin ederek söylüyorum." dedi.

Ece Erken ve Demet Şener Canlı Yayında Kavga Etti

"ANLATTIĞIM OLAYLARI BİZZAT BEN YAŞADIM"

Şener'in 'maşa' sözlerine sinirlenen sunucu Ece Erken, "Bende şerefim üzerine yemin ederim ki anlattığım olayları bizzat kendim yaşadım." dedi. Erken'in yüksek sesle kendisine cevap vermesine kızan Şener, "Beni dinlemek zorundasın" diye sert çıkınca canlı yayında gerginlik tırmandı. Diğer sunucuların devreye girdiği olayda, taraflar bir türlü sakinleştirilemedi.

KONU YARGIYA TAŞINACAK

Karşılıklı ağır ithamlarda bulunan ikili konunun yargıya taşınması için harekete geçeceklerini de sözlerine ekledi.

Ece Erken ve Demet Şener Canlı Yayında Kavga EttiCanlı yayında tartışmanın fitilini ateşleyen yorum

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

Demet Şener'in canlı yayında bahsettiği konuşmanın videosu kısa süre içinde sosyal medyada paylaşıldı. Ece Erken'in canlı yayında dediği gibi eşyaları dışarıya atan kişinin yardımcı kadın olduğu ortaya çıktı. Erken, konunun konuşulduğu gün olayı şu sözlerle anlatmış: "Demet Şener'le İbrahim Kutluay hakkındaki haberlerin doğru olduğu ortaya çıktı. Demet'in eşyalarını almaya gittik. Yardımcı kadın bizi içeri almadı, eşyaları kapıya attı"

Ece Erken ve Demet Şener Canlı Yayında Kavga Etti

Sosyal medyada hızla yayılan videoyu Instagram hesabından paylaşan sunucu Ece Erken, "Yardımcı kadın demişim, üstüne alınmış. Bu arada gerçekten beni ilgilendiren bir durum değil, umurumda da değil ama benim evimde kalındığı için o dönem yaşadığımı anlattım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Demet Şener Ece Erken Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (103)

KEKOVALI:

MAGAZİN PROĞRAMI ADI ALTINDA İNSANLARIN NEREDEYSE YATAK ODALARINA KADAR SANKİ GİRİLMİŞ GİBİ ÖZEL HAYATLARI DİDİK DİDİK EDİLEREK YAPILAN ÇİRKEFLİKLERE KİMLER DUR DİYECEK BU PROĞRAMLARI BUNLARA KİMLER YAPTIRIYOR BUNUN NESİ MAGAZİN BU RESMEN ÖZEL HAYATA TECAVÜZ VE TACİZ DEYİLMİ SİZCEDE

14
0
yanıtYanıtla
nurcuk:

ece teyze senden de bıktık valla. nasıl gündemde kalacağını şaşırdın

6
5
yanıtYanıtla
Hulya teyfun:

Haddinizi bilin vanli kelimesini kullanırken besmele çekeceksiniz, tmm mi hadsiz insanlar ya

4
6
yanıtYanıtla
WANLI:

BENİM EŞİMDE BENDEN ÇOK YAŞLI AMA PARASI MALI MÜLKÜ HİÇ YOK KENDİSİ SÜREKLİ MİLLİ PİYANGO BİLETİ ALIR BENDE NASIL OLSA BİRGÜN BÜYÜK İKRAMİYE ONA ÇIKAR BENDE YOLUMU BULURUM ÜMİDİYLE KATLANIYORUM İŞTE NEYAPARSIN UMUT DÜNYASI İNSAN HAYALLERİYLE YAŞAR , BİZ EVLENELİ TAM 25 YIL OLDU HALA İLK GÜNKÜ GİBİ SEVERİM KENDİSİNİ, BEN SABAHLARI DAVARLARI OTLATMAYA GÖTÜRÜRKEN ODA SON MODEL MERSEDES JİPİNE BİNİP KUAFÖRÜN YOLUNU TUTAR BEYAZLAYAN SAÇLARINI BOYATMAK İÇİN, BENDE HER AKŞAM EVE DÖNERKEN YOLUMU UZATIP MEZARLIKTAN O GÜN ORAYA GETİRİLEN ÇİÇEKLERDEN BİR DEMET YAPIP GETİRİRİM KENDİSİNE İNANIN ÇOK MUTLU OLUR HEMEN BOYNUMA SARILIP KULAĞIMA FISILDAR BUGÜNDE YEMEK YAPAMADIĞINI, BENDE "DERT ETME BİTANEM BENİM HEYBEM SAMAN DOLU ONUNLA İDARE EDERİZ" DİYEREK HEYBEMDEKİ SAMANI ÇIKARIP AFİYETLE YEMEĞE BAŞLARIM.

5
4
yanıtYanıtla
Uyusss:

Nasıl olmuş:))

yanıt1
yanıt1
Kübra:

Ya bilmiorum benim kafam cok karisik tm

yanıt2
yanıt2
Kübra:

Ama süper olmus okurken koptum :)

yanıt0
yanıt1
wanlı:

Mizah çok ince zeka gerektiren bir olaydır şimdi bir gurup birleşmiş ve bana karşı 3, 4 yaş çocuklar zekasında ki yukarıda gördüğünüz olayı kurgulamışlar. Tebrik ediyorum kendilerini ha bu arada Gani müjde ve Gülse Birsel bu zeka fışkıran arkadaşları kadrolarına katabilirlermiş

yanıt2
yanıt1
Yorumcu:

Cok komik once anlamadim ama sonra anldim:)

yanıt1
yanıt0
wanlı:

Sabahları otlamaya giden davarların yavruları bunlar işte ahırda başı boş kalınca şirinlik yapmaya çalışmışlar kızamıyorumda ama tam hayal kırıklığı zeka düzeyleri yok denecek kadar az

yanıt1
yanıt3
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title