Haberler

Ebru Şallı, Pilates Pozuyla Vücudunun Sınırlarını Zorladı!

Güncelleme:

Güzel manken Ebru Şallı, sosyal medya hesabından paylaştığı sınırları zorlayan pilates hareketiyle mest etti. Şallı'nın bir takipçisi paylaşıma, "Fiziğiniz kusursuz." yorumunu yaptı.

Ebru Şallı, sosyal medya hesabından paylaştığı pilates fotoğraflarına bir yenisini daha ekledi. Ebru Şallı fiziğiyle takipçilerinden tam puan aldı.

"KASLARI UZATIR VE RAHATLATIR"

Instagram hesabından stretching yaptığı anların fotoğrafına paylaşan Ebru Şallı, "Stretching sağlık demektir. Her pilatesten, spordan, yürüyüş ve koşudan sonra 20 dk esneme yapı! Kan dolaşımını hızlandırır. Kasları uzatır ve rahatlatır. Eklemlere özgürlük kazandırır. Ruhu ve bedeni güzelleştirir..." ifadelerini kullandı.

Ebru Şallı, Pilates Pozuyla Vücudunun Sınırlarını Zorladı!

"KEŞKE SİZİN GİBİ FİZİĞİM OLSAYDI"

Şallı'nın pilates pozuna takipçileri de sessiz kalmadı. Şallı'nın bir takipçisi paylaşıma, "Fiziğiniz kusursuz." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise "Yaz geldi keşke sizin gibi fiziğim olsaydı." yorumunu yaptı.

Ebru Şallı, Pilates Pozuyla Vücudunun Sınırlarını Zorladı!

Ebru Şallı, Pilates Pozuyla Vücudunun Sınırlarını Zorladı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ebru Şallı Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

NÖBETÇİ YORUMCU:

serbest olsa yatak odası fotoğraflarını da paylaşırlar. erkeğimle nasıl pozisyonlara giriyoruz gibi. .

19
3
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Pozisyonları sergileme nedeni iş adamı avı. demek parası tükenmek üzere.

18
1
yanıtYanıtla
kaderrr:

vucut mu var hepsı yapma germe eskı ayakkabının yenılenmesi gıbı kadın

8
5
yanıtYanıtla
MRTKRC:

git oğlunla ilgilen topun üstünde süzüleceğine

8
5
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Ebru'' nun oğluna arkadaşlarI soracak Annen yine o biçim fotoğraflar paylaşmış. Allah yazdıysa bozsun çocuk için ne kadar zor bir durum

9
4
yanıtYanıtla
1071 T.C:

Biride dicekki birine annen yine çok dedikodu yapıyomuş. İyi insan uyarır arkadan konuşmaz. Biride dicek birine annen çok parfüm döküp geziyomuş yada annen akşama kadar arabayla geziyo hava atıyo. yada annen ayda beş altı gün yapıyo. yada annen kahvaltılara gidiyo israf değilmi dicek. ayada annen senin için torpil yaptırıp seni iyi okula yazdırmış.

yanıt2
yanıt3
ZAHMET:

platesle doğdu platesle ölecek haspam. bizde patatesle doğduk patatesle ölecez bu gidişle.

11
1
yanıtYanıtla
BABA:

BU KADINI, HANGİ ERKEK SPOR İÇİN İZLER. MİLLETİN HANGİ NİYETLE BAKTIĞINI BİLMEYEN SAFTİRİK VAR MI?

9
3
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

Haberlere bakarken dikkatimi çekti ve yorumlara da göz atayım dedim. Plates çok mükemmel bir spor elastik bir vücüuda sahip oluyorsun belli bir süre sonra bu spor vücuda oldukça iyi gelir. Bilmeyenlerde bilsin. Ancak buraya yorum yazmamın sebebine gelince bir tane iyi yorum okumadım kıskanç kalbi bozuk fitne fesat yorumlar. Bu yorumları yapanlar acaba hiç 45 ini görmeyecek mi yada bu kadar asosyal insanlarmısınız. Bakış açısına gel 65 lik bir kafadasınız hepiniz bir okadarda bilmiş ve cahil. . .

6
5
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Bu tiplere neden manken diye hitap ediliyor ki ne ayak olduğu belli. parayı veren düdüğü çalıyor.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title