Haberler

Ebru Polat'tan Kendi Şarkı Sözüyle Paylaşım Yapan Murat Başoğlu'na Ağır Sözler: Allah Kahretsin

Güncelleme:

Yasak aşk skandalından 8 ay sonra 'Işık sarsın sizi' notuyla paylaşım yapan Murat Başoğlu'na, şarkı sözünün sahibi Ebru Polat "Allah kahretsin bir de benim şarkı sözümü kullanmış" diyerek sert çıktı.

Yeğeni Burcu Başoğlu ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen sunucu Murat Başoğlu, yaşanan olayların ardından 'Işık sarsın sizi' panosunun altında fotoğraf paylaştı. Başoğlu'na ilk tepki şarkı sözlerinin sahibi olan Ebru Polat'tan geldi.

"ALLAH KAHRETSİN"

Murat Başoğlu'nun kendi şarkı sözlerini kullanarak paylaşım yaptığını gören şarkıcı Ebru Polat, sert çıktı. Polat "Allah kahretsin! Birde benim şarkı sözümü kullanmış mesajında. Lanet olsun" dedi.

YENİDEN CEZALANDIRILMALARI İSTENDİ

Bodrum Cumhuriyet Savcısı Fatma Atasoy, 'usule ve yasaya aykırı' olarak değerlendirdiği 9 Mart'ta verilen beraat kararına itiraz ederek kararın bozulması ve sanıkların cezalandırılması istemiyle temyize başvurmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Başoğlu Ebru Polat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

CANAN:

Ebru Polat Türkçe''yi tekeline mi almış? Herkes istediğini istediği yerde söyler. Reklam ayaklarından vazgeç Ebru!!!

20
6
yanıtYanıtla
Aykut:

Ahlak çöküntüsüne bak arkadaş. Millet bu herifin hayasızlığını bırakmış, Ebru Polat''ın şarkıcılığına takılmış. Aşağıda yorum yapanlarda Murat hayasızının akrabaları herhalde :) Ya da kendisi mi acaba?

17
3
yanıtYanıtla
mehmet:

o söz çok kullanılan bir söz yalnız, sen kimsinde senin sözünü çalacak, şarkıcı bozuntusu utanmaza bak hele, utanmaz aynaya bak önce. . .

4
12
yanıtYanıtla
Asil:

Karektersiz olursa insan herşeyi yapar hangi yüzle çıkıyor insanların karşısına

10
3
yanıtYanıtla
E G M:

BUNLAR CEZALANDIRILMALI İPRET İÇİN AHLAKSIZLAR

9
1
yanıtYanıtla
mng:

tabi ''''''İPRET ''''''için

yanıt1
yanıt0
cobs:

kardeş sizin hiç affetme mekanizmanız yokmu insanlar çok büyük hatalarda yapabilir pişman olabilir tövbede edebilir yadırgamayın başınıza gelir kuranda bile yazar kınadıklarınız başınıza gelmeden öleceğinizimi sandınız

6
3
yanıtYanıtla
..;:

Yürü git len. Bu affedilecek bişey mi? Nasıl bir ahlakın var senin?

yanıt5
yanıt2
toktor:

merak ediyorum bu tur insanlarin dunyayi gorus acisi nedir bizim gibi dusunen yani boyle seyleri hos gormeyen kisiler hakkinda neler dusunuyorlardirki ve bunlarin iki gramlik beyinlerinde boyle bir kapasite varmi

5
1
yanıtYanıtla
baba vanga:

ebru polatın yaantısına baktığınızda Murat başoğlundan cokta farklı haatta daha beter bir yaşantısı var neyaptığı belirsiz gelmiş vurun abalıya yapıyor

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title