Haberler

Düzce Ramazan'ı Güzel ve Keyifli Geçirdi

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak Kalıcı Konutlar 7. Bölge’de ve Anıt Park Meydanı’nda düzenlenen 2015 Yılı Ramazan Etkinlikleri sona erdi.

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak Kalıcı Konutlar 7. Bölge'de ve Anıt Park Meydanı'nda düzenlenen 2015 Yılı Ramazan Etkinlikleri sona erdi.

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Anıt Park Meydanı ve Kalıcı Konutlarda kurulan Ramazan Sokağında her akşam farklı bir etkinlik gerçekleşti. Kalıcı Konutlar ve Anıtpark Meydanında eş zamanlı olarak gerçekleşen etkinliklerle Düzce'de 7'den 70'e herkes dolu dolu bir Ramazan-ı Şerif idrak etti. Kalıcı Konutlar Ramazan Sokağında eski Ramazanların olmazsa olmazlarından Hacivat ve Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Nasrettin Hoca, Kavuklu ile Pişekar gösterilerinin yanı sıra çeşitli orta oyunları, skeçler yer aldı. Kukla, jonglör, sihirbaz ve sahne gösterileriyle çocuklar unutamayacakları bir Ramazan-ı Şerif yaşadı. Anıtpark Meydanında her gün sahne alan Zahid-ül Kevseri İlahi Grubunun yanı sıra 12 ayrı isim Düzcelilerle buluştu.

Bayram Büyükoruç, Ömer Döngeloğlu, Hafız İshak Danış, Dursun Ali Erzincanlı, Hayati İnanç gibi isimlerle birlikte ünlü şair Sunay Akın ve Bedirhan Gökçe Düzcelilerden büyük ilgi gördü.

Kalıcı Konutlar Ramazan Sokağında ise Grup Dergah, Agah, Sakarya İlahi Grubu, Mürşit Kavurmacı, Ender Doğan Ramazan ayının huzuruna huzur kattı. Televizyonların sevilen ismi İkbal Gürpınar da Kalıcı Konutlar Ramazan Sokağı'nda 2015 Yılı Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Düzcelilerle bir araya geldi.

Ayrıca Kalıcı Konutlar Ramazan Sokağı ve Anıtpark Meydanı'nda bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla da özel bir program yer aldı. Türkiye Kuran-ı Kerim Okuma Birincileri Habip Deveci ve Fatih Kılıçoğlu Anıtpark Meydanında, Naif Oktar ile birlikte Ali Osman Ağa İmam Hatibi, Diyanet İşleri Başkanlığı Tasavvuf Sanatçısı İbrahim Keküllüoğlu da Kalıcı Konutlar Ramazan Sokağı'nda gönüllere huzur veren bir programa imza attı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title