Haberler

Düzce'de Murat Göğebakan Konseri

Düzce'de Deniz Feneri Derneği Tarafından Düzenlenen Konserde Murat Göğebakan ve Uğur Aslan Sahne Aldı.

Düzce'de Deniz Feneri Derneği tarafından düzenlenen konserde Murat Göğebakan ve Uğur Aslan sahne aldı.

Deniz Feneri Derneği tarafından 3 yılda Türkiye genelinde 657 adet ev yapıldı. 657. evin anahtar teslim töreni nedeniyle Düzce'de Asar Deresi kenarında halk konseri ve anahtar teslim töreni yapıldı. İlk olarak sahneye çıkan sanatçı Uğur Aslan, şehitlerin anısına Çanakkale şiirini okudu. Ardından Deniz Feneri Derneği tarafından yapılan 657. evin anahtarı olarak Ayşe Korkmaz, Naciye Çolak ve Miyese Derviş isimli bayanlara evlerinin anahtarları Uğur Aslan ve Murat Göğebakan tarafından verildi. Anahtar

teslim töreninin ardından Murat Göğebakan sevenleriyle birlikte şarkılarını söyledi.

Murat Göğebakan, konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Siyaset konusundaki düşünceleri sorulan Göğebakan, "Ben siyaset adamı değilim, ben müzik adamıyım. Siyasetle işim olmaz" dedi.

Sanatçı Göğebakan, siyasete giren sanatçılarla ilgili olarak da, "Eğer siyasette ilerlemek istiyorlarsa o konuda ilerlesinler. Bana bu konuda teklif gelmedi. Bana göre milletvekilliği zaman ayırmak gereken bir iş. Benim ayıracak vaktim yok. Bana teklif gelseydi düşünmezdim, düşünmüyorum. Herhangi bir partiye mensup olmak bizim için iyi değil. Bizi her kesimden insanlar seviyor. Siyaset üstünde yaşıyorum. Bu benim şahsi fikrim, ben müzik alanında kendimi görmek istiyorum" şeklinde konuştu.

(AY-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

title