Haberler

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Gençlere Seslendi

Güncelleme:

İsmail Bayram Düzce Üniversitesi öğrencileri ile "Yerel Yönetim ve Gençlik" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

"Geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalı, donanımlı olmalısınız"

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 'Başkan Üniversite Gençliği ile Buluşuyor' projesi kapsamında Düzce Üniversitesi öğrencileri ile "Yerel Yönetim ve Gençlik" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Genç kuşağın yerel yönetimde ve siyasette daha fazla yer almalarını istediğini ifade eden Bayram, gençlere kendilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlamaları çağrısında bulundu.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın Üniversitenin Konferans Salonu'ndaki söyleşisine Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ile öğretim üyeleri de katıldı. Üniversite öğrencilerinin büyük bir ilgi gösterdiği söyleşi de Başkan İsmail Bayram öğrencilerin sorunları ve taleplerini de dinledi.

Üniversite şehri Düzce

Bayram, Üniversite gençliğinin öğrenim gördükleri kentte kattıkları değerlerden söz etti. Düzce'nin Üniversite şehri olduğuna vurgu yapan Başkan Bayram bu bölümde şu görüşlere yer verdi " Bir kentin sosyal, kültürel gelişmesi Üniversite ile ivme kazanır. Bunun yanı sıra öğrenciler bir kentin ekonomik kalkınmasına da önemli katkılar sağlar. Bu açıdan bakınca kent ve Üniversite arasında olumlu bir iletişim söz konusudur. Öğrencilerin buna inanması gerekiyor'.

Yerel yönetimde gençlere daha fazla söz hakkı

Her Üniversitelinin geleceğini kurmak adına çabaları olduğuna değinen Başkan Bayram ' Her biriniz geleceğe in iyi şekilde hazırlanmalısınız. Bunun için donanımlı olmanız gerekiyor. Geleceğin gençliğe emanet edilmesi slogandan öte gerçek bir sözdür. Buna inanarak kendi hayatınızı nasıl kurmak istiyorsanız ona göre çalışmalısınız. Düzce'de belediye bünyesi içinde Gençlik Meclisi bulunmaktadır. Gençlerin yerel yönetimle ilgili düşüncelerini önemsiyoruz' dedi.

Öğrencilere yeni otobüsler, yeni güzergahlar müjdesi

Başkan İsmail Bayram daha sonra da öğrencilerden çeşitli konularda gelen sorularına da cevap verdi. Salonda bulunan öğrenciler Başkan Bayram'a öncelikli olarak ' ulaşım ve yol' konusunda sorular yönelttiler. Düzce Belediyesi'nin öğrencilerin kampüs ve şehir merkezine ulaşımları konusundaki hizmetleri detaylı bir şekilde anlatan Başkan Bayram, ' Ulaşım konusunda sorunların çözümü için çalışmalarımız sürüyor. Yeni otobüslerimiz gelecek ve yeni güzergahlar oluşturulacak' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Funda Sivrikaya Şerifoğlu Düzce Üniversitesi Bayram Başkan İsmail Bayram Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title