Haberler

Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Kano Federasyonu’nun iş birliğinde düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Kano Federasyonu'nun iş birliğinde düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

İBB Maltepe Spor ve Kültür Parkı yarışma parkurunda gerçekleşen şampiyonaya 11 ilden 20 kulüp ve yaklaşık 300 sporcu katıldı. Büyükler, gençler, yıldızlar, minikler ve mini minikler kategorilerinde yapılan yarışlarda ilk gün 1000 m., ikinci gün 500 m. ve üçüncü gün 200 m. yarışları yapıldı. Baştan sona çekişmeli geçen yarışları İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep ile Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sami Mengütay, sporcu yakınları ve çok sayıda vatandaş yerinde izledi.

300 SPORCU YARIŞTI

Türkiye Kano Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet takviminde de yer alan şampiyona 28 Ağustos'ta başladı ve 30 Ağustos'ta sona erdi. İBB Maltepe Spor ve Kültür Parkı alanındaki su sporları parkurunda gerçekleşen şampiyonaya 11 ilden 20 kulüp ve yaklaşık 300 sporcu katıldı.

BİRİNCİLİĞE ULAŞAN KULÜPLER

Yarışların sonunda büyük erkekler kategorisinde Adana Gençlik ve Spor Kulübü, büyük bayanlar kategorisinde Rize Gençlik ve Spor Kulübü, genç erkekler kategorisinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve genç bayanlar kategorisinde Gökkuşağı Gençlik ve Spor Kulübü şampiyonluğa ulaşan ekipler oldu.

SU SPORLARI İÇİN YENİ PROJELER

Daha önce Sakarya'daki Sapanca Gölü'nde gerçekleştirilen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün destekleri ile ilk kez İstanbul'da ve yine ilk kez denizde gerçekleştirildi. Su sporlarında İstanbul'u dünyanın merkezi haline getirmeyi amaçlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kartal Orhantepe, Kadıköy, Küçükçekmece ve Haliçle ilgili su sporları projeleri de ayrıca devam ediyor.

MALTEPE SPOR VE KÜLTÜR PARKI TÜRK SPORUNA HİZMET EDECEK

Yarışların düzenlendiği İBB Maltepe Spor ve Kültür Parkı'nda ise su sporlarının dışında 1 adet futbol antrenman ve müsabaka sahası, 2 adet halı saha, 5 adet tenis kortu, 4 adet basketbol sahası, 2 adet voleybol sahası ve 2 adet idari bina ile İstanbul ve Türk sporuna hizmet edilmesi planlanıyor.

Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası'nda Genel Kupa sıralaması ise şu şekilde oluştu:

Büyük Erkekler

1- Adana Gençlik ve Spor Kulübü

2- Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü

3- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü

Büyük Bayanlar

1- Rize Gençlik ve Spor Kulübü

2- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü

3- Gündoğdu Su Sporları Kulübü

Genç Erkekler

1- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü

2- Çarşamba Belediyesi Spor Kulübü

3- Şişecam Çayırova Spor Kulübü

Genç Bayanlar

1- Gökkuşağı Gençlik ve Spor Kulübü

2- Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü

3- Şişecam Çayırova Spor Kulübü - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Maltepe Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title