Haberler

Dünyayı ayağa kaldıran istihbarat raporu: Rusya 100 bin asker ile savaşa hazırlanıyor, ocak ayında 3. Dünya Savaşı çıkacak

Güncelleme:

Ukrayna istihbaratı tarafından hazırlanan rapor, Dünya'yı ayağa kaldırdı. Söz konusu raporda duyanları ürküten ifadeler yer aldı. Raporda, Rusya'nın Ocak ayına kadar 100 bin asker ile Ukrayna'ya girme hazırlığı yaptığı ve 3. Dünya Savaşı'nın yolda olduğu öne sürüldü.

Belarus ve Polonya arasındaki göçmen krizinin devam ettiği günlerde Ukrayna'dan korkutan bir haber geldi. Ukrayna istihbaratı tarafından hazırlanan raporda, Rusya'nın önümüzdeki Ocak ayında 100 bin askerle Ukrayna'ya girme hazırlığı yaptığı ve bu adımın 3. Dünya Savaşı'nı beraberinde getirebileceği iddia edildi.

ABD İSTİHBARATI DESTEK VERDİ

Ukrayna istihbaratı, söz konusu bilgilerin Amerikan istihbaratı ile de paylaşıldığını ve Amerikalıların bu teze destek verdiğini öne sürdü. Ukraynalılar, Rusya'nın ülkelerini işgal planı içerisinde olduğunu belirtiyor.

Dünyayı ayağa kaldıran istihbarat raporu: Rusya 100 bin asker ile savaşa hazırlanıyor, ocak ayında 3. Dünya Savaşı çıkacak

PUTİN TİTİZLİKLE TAKİP EDİYOR

Ukrayna istihbarat raporundaki dikkat çeken bir diğer bilgi ise Putin'in hazırlıkları titizlikle takip ettiği yönünde. Rapora göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, savaş hazırlıklarını ayrıntılı olarak takip ediyor.

Dünyayı ayağa kaldıran istihbarat raporu: Rusya 100 bin asker ile savaşa hazırlanıyor, ocak ayında 3. Dünya Savaşı çıkacak

ÖN HAZIRLIK YAPTILAR

Ukraynalılar, saldırının detaylarını da paylaştı. İstihbarat raporuna göre Ukrayna'ya gerçekleştirilecek saldırıda 3 bin 500 paraşütçü kullanılacak. Kiev'de istihbaratı yöneten Ukraynalı Tuğgeneral Kyrylo Budanov da konuyla ilgili açıklama yaparak, önlem almaya başladıklarını ifade etti.

Dünyayı ayağa kaldıran istihbarat raporu: Rusya 100 bin asker ile savaşa hazırlanıyor, ocak ayında 3. Dünya Savaşı çıkacak

"HÜKÜMETİ DEĞİŞTİRMEMİZİ İSTİYORLAR"

Budanov Rusya'nın amaçlarına ilişkin ise, "Ülke içerisindeki durumu giderek daha kötü hale getirerek, tehlikeli ve zor bir durum yaratmak istiyorlar. Bizi, hükümeti değiştirmek zorunda kalacağımız bir durumun içine sokmayı hedefliyorlar" diye konuştu. Budanov, Rusya'nın bu amacına ulaşamaması durumunda askeri operasyon yapacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Polonya Belarus Ukrayna Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

M. DOĞAN:

Türkçü olarak Ukranya ya destekliyoruz, Sovyetler birliği kaybeder inşaAllah Allah yar ve yardımcınız olsun..

54
48
yanıtYanıtla
sivri :

Sence Rusya nın kaybetme ihtimali varmı yüzde 1 bile değil kaynetme ihtimali

yanıt26
yanıt8
Adem birinci:

Aslında kimsenin kimseyi öldürmesine hiç gerek yok. küresel ısınma herkesi öldürecek zaten :DD

73
22
yanıtYanıtla
Suskun Demir:

bir bu eksikti hadi bir birinizi yiyin

46
6
yanıtYanıtla
M. DOĞAN:

Birbirinizi yiyin derken Rus'un Katil'dir , Putin'in Domuz'dur.. TÜRKÇÜ olarak Ukranya'ya destekliyoruz, Sovyetler birliği kaybeder inşaAllah

yanıt11
yanıt12
prf.dr. 07:

ABD savaşa sokar.sonra Rusya ile anlaşır Ukrayna yi paylaşırlar....ABD ye güvenilmez

yanıt0
yanıt0
Nurullah Ak:

Bu Rusların gözü dönmüş olan yine masum insanlara olacak Allah yardımcıları olsun.

32
4
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Rusya ,gözüne kestirdiğine saldırıyor. Önce Kırım , şimdi de Ukrayna . Sonu hayırlı olsa bari

2
1
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Bu Ruslar NATODAN DAHAMI Güclü???

1
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kış ayında silahlı savaş yapılmaz .. Putin sadece Avrupa'nın gazını keser, onlar Ukrayna yı Putin'in istediği her şeye ikna eder ..

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title