Haberler

Dünyanın kilitlendiği ABD seçimlerinde kırmızı alarm! Ulusal muhafızlar sokağa indi

Güncelleme:

ABD'de başkanlık seçimleri sonrası yaşanabilecek olaylara karşı önlemler artırıldı. Atlanta, Chicago ve Philadelphia'da çok sayıda ulusal muhafız şehir merkezine konuşlandı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD), Cumhuriyetçi Parti tarafından ikinci defa başkanlık için aday gösterilen Donald Trump ile Demokrat Parti'nin adayı Joe Biden'ın yarıştığı seçimler sonrası yaşanabilecek olaylara karşı önlemler sıkılaştırıldı.

ULUSAL MUHAFIZLAR SOKAĞA İNDİ

ABD'nin Atlanta, Chicago ve Philadelphia şehirlerinde ulusal muhafız birlikleri, seçim sonrası gösterilere karşı şehir merkezine konuşlandı.

RUSYA İSTİHBARAT SERVİSİ RADİKALLERİN SOKAĞA ÇIKACAĞINI İDDİA ETMİŞTİ

ABD'de bugün yapılacak başkanlık seçimlerinde mevcut başkan Donald Trump ve Demokrat Parti'nin başkan adayı Joe Biden yarışacak. Dünya ABD'de yapılacak seçime kilitlenirken, seçim öncesi ve sonrasında yaşanacaklar üzerine de birçok iddia gündeme gelmeye devam ediyor. Bu iddialardan biri de Rusya Dış İstihbarat Servisi Başkanı Narışkin'den geldi. Narışkin, "ABD'de seçim sonrası kaybeden tarafın, sonuçları kabul etmeyeceğini ve radikallerin sokağa çıkacağını düşünüyoruz. Ülkede sosyal kriz gittikçe derinleşecek" dedi.

"SEÇİMLERİ KESİNLİKLE KAZANMA ŞANSIMIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Öte yandan başkanlık seçimleri için oy verme işlemleri devam ederken, Cumhuriyetçi Başkan Trump, Fox televizyonuna telefonla bağlanarak seçim gündemini değerlendirdi.

Trump, seçim zaferini ne zaman kesin olarak ilan edebileceğine dair bir soru üzerine, "Ortada zafer olunca ilan ederiz. Oyun oynamaya gerek yok. Ancak ben kesinlikle kazanma şansımız olduğuna inanıyorum." ifadesini kullandı.

Seçimleri kazanmak için gerekli 270 delege sayısına rahatlıkla ulaşacaklarına inandıklarını belirten Trump, "İnsanlar bizim yaptığımız işlerden memnun. 2016'da olduğu gibi 306 delege sayısına ulaşacağımızı düşünüyorum." dedi.

Trump, Demokrat rakibi Joe Biden'a da yüklenerek, "Biden'ın başkan olmak için zihinsel kapasitesi yok. Zor zamanlar geçiriyor. Biden, başkanlık pozisyonunda olmamalı." yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Cumhuriyetçi Parti Donald Trump Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (28)

Insallah:

Insallah gezi olaylarindan beter olay cikar

51
10
yanıtYanıtla
aga:

nerde ise her secim ayni sonuc bir sey olmaz adamlarin zaten dunya da tek hedefleri muslimanlari yok etmez o konu da hangisi gelir ise gelsini gørevini tam yapiyor

28
7
yanıtYanıtla
Tuğrul:

Sen uçmuşsun kardeşim

yanıt1
yanıt0
Halk:

O zaman yansın amerika

19
4
yanıtYanıtla
Fatih:

Insaalllah

yanıt1
yanıt1
Mırtaza:

Çok şükür bizim her seçimde polisimiz askerimiz sahaya iniyor

13
5
yanıtYanıtla
son:

polis asker niye iniyor laf anlamayan mallar cok olay cikaran kavga eden onun icin sokak da darbe olacak diye degil senin gibi odunlardan halki korumak icin sokak da

yanıt2
yanıt7
Mırtaza:

İnsanlar da içindekini yansıtma özelliği vardır da bu kadarına pes darbe nerden cikarttinsa seni darbeci son

yanıt1
yanıt0
Casper:

Endişeliyiz, gelişmeleri kaygiyla yakından takip ediyoruz abd halkının yanındayız.Demokratik bir seçim ortamının oluşmasında endişelerimizin giderilmesini memnuniyetle karşılayacağız:-)Hadi mevlut cavusoglu boyle bir aciklamayi patlat sayin bakanim.onlar bize hep aynini yapiyor endiseliyiz kaygiliyiz.

15
2
yanıtYanıtla
Biden destekçisi:

Demokratçı olarak Biden kazansın !

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title